1. Ayelen

  27 Set 17
  16:54 #

  Bona tarda Amelia! com vai això? Avui, jo vull parla de meva família. La meva germana es diu Camila, ella es la petita i té vent-i-dos anys. Nosaltres som filles de Samir y Rosana. El meu pere es mort per tant, la meva mare es viuda. Ella tens tres germas. Ells es diuen Omar i Miriam. Camila i jo tenim quatre cosins: tres fills són de l’Omar i una fillia de la Miriam. Tots viuen a Argentina, per la meva mare i la meva germana a Capital Federal, els altres a Moron. Jo visc a Barcelona, i tinc amics de molts països. Bon cap de setmana!

  Respondre

 2. Marco Pierdominici

  27 Set 17
  17:29 #

  bona tarda Amelia,
  us presento la meva familia, tinc un germà mes petit qui té 31 anys(yo en tinc 34) i es diu Andrea, el meu pare té 60 i escaig anys y la meva mare també, es diuen Fabio i Nadia. tots els tres viuen a italia, el meu germa a roma i els meves pares a Ancona.
  tinc 2 cosinas y un cosí, tothom a italia.
  fins demá

  Respondre

 3. josselyn funes

  27 Set 17
  19:32 #

  Bona tarda! hola soc la josselin jo vaig parlar sobre la meva familia….
  La meva familia a mort, viu amb la meva tía es diu sandra es germana del meu pare i tinc tres cosins es diuen el Luis el Humberto i la Nancy viuen aquí Barcelona i la tía meva viu a Honduras amb el seu marit.

  Respondre

 4. josselyn funes

  27 Set 17
  19:39 #

  Bona tarda! hola soc la josselin jo vaig parlar sobre la meva familia….
  La meva familia a mort per tant soc òrfena ,viu amb la meva tía es diu sandra es germana del meu pare i tinc tres cosins es diuen el Luis el Humberto i la Nancy viuen aquí Barcelona i la tía meva viu a Honduras amb el seu marit.

  Respondre

 5. Verónica

  28 Set 17
  0:57 #

  Bona nit, sóc la Verónica i us vull presentar la meva petita família. El meu pare i la meva mare son morts, també els mues avis i les meves ávias. Sóc soltera i no tinc fills. Tinc dos germanas, jo sóc la mitjá. La gran germana us diu Cris, té quaranta-cinc anys. Ella té un fill que es diu Hugo, el és el meu nebot i té tretze anys. La meva petita germana us diu Jenny i té vinti-vuit anys.
  La meva tía us diu Carmen i té setanta anys. També tinc dos cosin, el Miguel i el Juan, i quatre cousina, la Raquel, la Luz, la Isa i la Teri.
  Mi xicot us diu Néstor, té trenta-cinc anys. És alt, moreno,maco,simpátic,amable, agradable i divertit.
  Tota la meva familía viuen en Galicia.

  Respondre

 6. Andrea De Leonardis

  28 Set 17
  11:35 #

  Bon dia Amelia, com vai aixó?
  Soc el Andrea i vull parla de meva família. El meu germa es diu Alessandro i té trenta tres anys. La meva madre es diu Patrizia i es viuda. Ells viuen a Pescara, a prop de Roma.
  Fins aviat.

  Respondre

 7. Fanny

  28 Set 17
  12:20 #

  Bon dia Amelia,

  Soc la Fanny y us vull presentar la meva familia. els meus pares es diuen Joel i Sylvie i viuen a Paris. Tinc també un germa, es diu Valentin, té 30 anys i viu en Singapore.
  La meva parella es diu Juanjo, és de Barcelona, i d’aqui a 6 mesos estarem molt feliços amb el neixament del nostre nado!

  Fins ara!

  Respondre

 8. Sebastián

  28 Set 17
  13:53 #

  Hola, soc el Sebastián i els vull presentar la meva familia. Nosaltres som los Galán i son sis, el Juan Carlos y la Cristina, els mevas pares, y quatre germans. La Laura, que te trentanou anys o es la gran, la María de los Ángeles es la mitgana i te trenta i escaig i el Juan Manuel te vintisis com jo i es el perito, aqueste es también el meva besson.

  Respondre

 9. Nadia

  01 Oct 17
  15:55 #

  Bona tarda,
  Soc la Nadia y vull parlar de la meva familia.
  El meu pare es diu Adrien i viu en Alicante amb la seva company Monique. El tinc 70 anys. La meva mare viu en Toulouse als França amb el seu company es diu Bruno.
  Els meu avis son morts.
  Tinc un german, Cedric de quaranta anys, que viu als Toulouse en França, y una germana de vint i tres anys, Maeva. !viu als Paris. No tenim la mateix mare.
  Soc la mès gran.
  Graciès.
  Fins al dimarts

  Respondre

 10. Mariana

  05 Oct 17
  11:12 #

  Bons dies Amelia, sóc la Mariana i us vull presentar la meva família.
  Visc amb els meus pares, la meva germana la petita i el meu fill.El meu pare es diu Abel té 65 anys y es enginyer, la meva mara es diu Guadalupe té 60 anys y és auxiliar, la meva germana es diu vanessa té 24 anys i és administradora d’empreses i el meu fill es diu matias té 4 anys i estudia al P4. també tinc dos germans més la mes gran es diu Patricia té 34 i viu amb el seu marit a Santa Coloma, i el meu germà el 3r té 29 anys i és enginyer i viu a Bolívia.
  Gracies
  Fins a la tarda.

  Respondre

 11. Rafael

  05 Oct 17
  19:12 #

  Bon dies.

  Soc el Rafael i vull parlar de la meva familia.
  La meva mare es diu Dora.
  Tinc dos germans i una germana.
  Els diuen Verónica, Diego i Pablo, i viuen a Buenos Aires.
  La meva germana es la mes gran i Pablo es el petit. Jo soc el segon.

  Gracies!

  Respondre

 12. Veronika

  19 Oct 17
  13:57 #

  Bona tarda Amelia!
  Soc la Veronika i us vull presentar la meva familia petita. La meva mare es diu Angelina. Te cinquanta un anys. Viu a Moscu amb el seu marit. Es diu Vladimir i te seixanta anys. El te dos fills. Jo no tinc germans i la meva mare tampoc. Els meus pares estan separats. El meu pare te otra familia. Viu en Moscu tambe. Te un fill. Es diu Artur. Te sis anys menys que jo.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes