• Unitat 3: La meva casa…

  Posem en pràctica el que hem treballat a classe:

  On visc i com és casa meva.

  Visc al carrer de Margalló en una casa aparellada. Té tres plantes. A l’entrada hi ha un petit jardí, al fons hi ha la porta de la casa que comunica amb un petit rebedor, a continuació hi ha el menjador i la sala d’estar. Al fons a mà esquerra hi ha un passadís on hi ha un bany, la cuina i una habitació doble. Des de la cuina es pot baixar una escala que dóna a un pati i a un espai per jugar, traster,… Al menjador, al fons a mà dreta, hi ha una escala per pujar a la segona planta, on hi ha un distribuïdor, a la dreta una habitació doble, al costat un habitació individual, a continuació un bany, un safareig (amb una porta que dóna a una terrassa) i per acabar, completant un quadrat, hi ha una habitació de matrimoni.

  Aquesta és casa meva i la vostra on i com és?

  Vocabulari de la casa

  Exercicis de repàs

 1. Mariana

  05 Oct 17
  11:43 #

  Bon dia Amelia.

  Visc al carrer Calabria en un pis en una xannfra té bonica vista, A l’entrada hi ha el rebedor, que comunica a ma dreta amb el menjador, la cuina i la roba estesa. a ma esquerra del rebedor hi ha el passadís, i an davant hi ha un dormitori gran, a má esquerra hi ha dos banys, i a má dreta té tres dormitoris dos grans i un de petit.

  Respondre

 2. Marco Pierdominici

  06 Oct 17
  11:19 #

  bon dia Amelia
  visc al carrer Sants cantonada amb avinguda madrid en un pis amb balcó. El edifici té 6 plantes, yo visc al tercer segona, tinc sort… hi ha ascensor. Comparteixo el pis amb dos amics pertant hi ha tres dormitori.
  a l entrada hi ha un passadís qui comunica la cuina amb la sala d´estar, al fons de la sala, a ma dreta y esquerra hi han las portas de dos dormitoris qui tenen la mateixa mida, des de la cuina es pot acedir a un altre passadis qui us porta al bany y a continuació al tercer dormitori.

  Respondre

 3. josselyn funes

  17 Oct 17
  19:35 #

  viu al carrer magalhaes en un pis molt bonic a l’entrada hi ha un rebedor després aquesta passadís a mà dreta hi ha la cuina, una habitació gran, i una altra petita a mà esquerra hi ha el bany i el lavabo també hi ha una habitació i al centre hi ha el menjador i també hi ha balcó amb vista al carrer.

  Respondre

 4. Verónica

  24 Oct 17
  1:19 #

  Visc al carrer Bollívar en un pis amb balcó vell. Comparteixo el pis amb un noi i una noia. El meu pis ten forma rectangle, a la entrada ten un recebedor, a man dreta hi ha un dormitori amb balcó. Despres hi ha un dormitori petit i un passeig. Al costat hi ha la cuina y davant un dormitori. A la esquerra del passeig hi ha el bany y al final la sala d´estar y un safareig.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes