1. CARMINA

  25 Nov 17
  21:04 #

  En dic carmina i tinc cinquanta vuit anys. Sòc Casat i tinc una filla de vint-i-vuit anys que es molt simpàtica. visc a Barcelona però sóc de Salamanca. Actualment estic prejubilada. El meu número de telèfon es:934562530.

  Respondre

 2. Andrea Díaz Jiménez

  27 Nov 17
  11:53 #

  Em dic Andrea i tinc vint-i-sis anys. Sòc de Navarra pero visc a Barcelona des de fa un any i mig, sòc educadora social. El meu nnúmero de telèfon és el 607547032.

  Respondre

 3. Mariela Goiz

  28 Nov 17
  10:09 #

  Holaaa! Em dic Mariela i tinc quaranta-no. Visc a Barcelona però sòc de Mexic. El meu nùmero de telêfon ès el 671108229

  Respondre

 4. Nathalie Stuppy

  28 Nov 17
  12:36 #

  Em dic Nathalie i tinc trenta-sis anys. Sóc de Alemania pero visc a Barcelona des de fa quatre mesos. Sóc economista. El meu número de telèfon és 0049 1718359964.

  Respondre

 5. Osmar Súchite

  28 Nov 17
  13:27 #

  Me llamo Osmar, tengo 24 años soy contable, soy de Guatemala, pero vivo en Barcelona desde hace 10 meses
  Mi número de teléfono es: 629044703

  Respondre

  1. aselva

   29 Nov 17
   14:32 #

   És una presentació en català, Osmar!!!

   Respondre

 6. Hellen Torres

  28 Nov 17
  14:25 #

  Jo sóc la Hellen, sóc veneçolàna i sóc artista. Tinc vint-i-quatre anys. Visc al barri de L’Eixample, a Barcelona des de fa tres mesos. El meu telèfon es 640 90 28 59.

  Respondre

 7. Jhonatan duvan Duarte z

  28 Nov 17
  22:38 #

  En dic Jhonatan i tinc trenta-i-dos anys. Soc de Colombia pero visc a Barcelona des de fa tres anys soc coine. El meú numero de teléfon es el 640218478.

  Respondre

 8. Andrea Canelas

  29 Nov 17
  21:50 #

  Em dic Andrea i tinc trenta-tres anys. Sóc soltera. Sóc infermera i treballo en un CAP a Barcelona. Visc a Barcelona desde fa sis anys, peró soc de León. El meu número de telèfon es el 659604126.

  Respondre

 9. Jongwook Park

  30 Nov 17
  16:10 #

  Em dic Jongwook i tinc trenta anys. Sóc de Corea del sud pero visc a Barcelona des da fa dos anys. Sóc estudiant de arquitectura. El meu número de telèfon és el 665513809.

  Respondre

 10. Jongwook Park

  30 Nov 17
  18:19 #

  Em dic Jongwook. Sóc de Corea del Sud pero visc a Barcelona des de fa dos anys. Sóc estudiant de arquitectura. El meu número de teléfon es el 665513809.

  Respondre

 11. Dora Padalino

  04 Des 17
  0:45 #

  El meu personatge va naixer en 1935 de familia jueu en NY. Es director, guionista, actor i escriptor, tambe` toca en una banda jazz. El seu primer film com a director va ser ‘take the money and run’ en 1969.
  Va dirigir molts films que parlan de psicoanalisi, judaisme i la comunicacio` en la parella.
  Es va casar tres vagadas. La primeras dos parellas van ser dos actrius: Diane Keaton i Mia Farrow. Amb la segona se’n separa` despres de un gran escandol, quan es va fer publica la relacio que tenia amb la filla adoptiva de la matexa Farrow. Alashores encara es la seva parella oficial.
  L’any 2008 va fer una pel-licula a Barcelona amb Scarlett Johasson, Penelope Cruz i Javier Bardem ‘Vicky Cristina Barcelona’.

  Respondre

  1. Mariela Goiz

   10 Des 17
   21:03 #

   Woody Allen!!!

   Respondre

 12. Jhonatan duvan Duarte z

  04 Des 17
  17:12 #

  Hola! So’c el Jhonatan i us vull presentar la meva familia la Meva mare es diu Olga i ten 65 anys, el meu paré es diu Jairo y ten 64 anys .ten 2 germans el José que es el gran ten 40 anys el José es solter i la Marta ten 38 anys la Marta es casatda i ten una filia es diu Isabel y ten 16 anys el espos de la Marta es el ángel i ten 40 anys i tens 11 anys de casar i yo tens 32 anys soy el petito.

  Respondre

 13. Rosangeli Hidalgo Paulino

  04 Des 17
  21:36 #

  Hola! Sóc la Rosangeli i us vull presentar la meca familia. La meva mare es diu Rosanna i ten 37 anys,Vive a republica dominicana el meu pare es diu Angelo y ten 37 anys visc a Barcelona , ten un Germán el Anyel que és el petit i té 17 anys. I jo sóc la gran i ten 18 anys. Sóc de republica dominicana Però visc a Barcelona des de fa 2 mesos.

  Respondre

 14. Hellen Torres

  04 Des 17
  21:58 #

  Hola. Sóc la Hellen! Vulls presentar la meva familia.
  La meva mare es diu Alicia i té seixanta-cinc anys. Ella viu a Venezuela. El meu pare es diu Ysai i viu a Barcelona. El té cinquanta-dos anys i és casat amb la meva madrastra. Ella és la Eva i té cinquanta-un anys.
  Tinc quatre germans de part de la meva mare. Jo sóc la petita. La Marly té quaranta-cinc anys y és la gran. El Oliver té quaranta-tres anys y el Omar té quaranta anys. Ells viuen a Venezuela. La María té trenta-cinc anys i viu a New York. Tots estan casats.

  Respondre

 15. Laetitia

  04 Des 17
  22:59 #

  Holà! Soc la Laetitia, i us vull presentar la mea familia. Els meus pares i germans viuen a Francia i jo visc a Barcelona amb el meu homa y el nostre nen. El meu pare es diu Robert y la meva mare Marie Josephe. Tinc un germà i una germana, sóc la gran, mi germà és el mitjà y mi germana la petita. Mi germana té un fill de 4 anys, el Nathao, que es molt amic amb el nostre fill de 3 anys.

  Respondre

 16. Osmar Súchite

  05 Des 17
  11:53 #

  Hola! Sóc l’Osmar Sóc de Guatemala pero visc a barceBarcelona desde fa 10 mesos i us vull presentar la meva família.
  Aquesta Dona ès la meva Mare, es diu Candelaria i aquesta homa es el meu pare es diu Victorino, tinc dos germans, el Luis que ès el gran, y el Julio que ès el patit. El Luis es casat, y el Julio es solter. Yo Sóc Osmar el mitjà y Sóc solter mi meu família visc a Guatemala.

  Respondre

 17. Jongwook Park

  05 Des 17
  13:02 #

  Hola! Sóc el Jongwook i us vull presentar la meva família. Els meus pares viuen a Corea del Sud. La meva mare es diu Yongsoon de 56 anys i el meu pare es diu Byungkyu de 60 anys. Tinc una germana petita que té 27 anys i ara treballa de professora de coreà a Sri Lanka.

  Respondre

 18. Mariela

  05 Des 17
  15:11 #

  Bon día! Sóc la Mariela i us vull presentar la meva familia. La meva mare és diu Mercedes i té 58 anys, la seva parella és diu rafael i té 59 anys. Jo tinc u germá gran és diu Javier i té 33 anys. Sóc casada, el meu home és diu Damian i té 34 anys i tenim una filla es diu Coral i té u any.

  Respondre

 19. Niccolò Salvini

  05 Des 17
  19:31 #

  Hola!
  Soc el Niccolò i tinc trenta-vuit anys.
  Visc a Barcelona des d’April però soc de Roma, pertant italiá.
  Soc publicista i tinc un estudi al barri del Born.
  Jo tinc un germá petit que es diu Luca i té 36 anys, el meu pare es diu Giovanni i té 70 anys, la meva mare es diu Silvia i té 64 anys.

  Respondre

 20. Mariela Goiz

  10 Des 17
  21:28 #

  Hola! Soc la Mariela, ( Mexicá ) els vull presentar la meva familia. Està formada per la meva filla Mars de 26 any, el meu fill Diego de 27 anys i la “petita” Diana de 21 any. Ells són la meva més gran amor i inspiració dels meus dies.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...
 • Yelisa Gonzalez: Hola Soc la Yelisa i us vull a presentar la meva familia. Aquesta dona es la meva mare , es diu...
 • CECILIA LERZ: Hola! Em dic Cecília i us vull parlar de la meva família. La meva mare es diu Marta. Té 77 anys i...

Núvol d'etiquetes