1. Judith Guerrero

  17 Feb 18
  13:21 #

  Hola María José¡ T´´escric des de un monestir benedicti anomenat Santa María de Monserrat situat a la montaya de Monserrat, en la comarca Bages de Catalunya.. És realment fantástica.i el Temple es impresionant, absolutament preciós, té un estil románic i gótic. Els jardins que lénvolten plens de zones verdes i és maravellós per sortir a pasejar.

  Respondre

 2. Analia Fraser

  17 Feb 18
  16:11 #

  Hola a tothom!

  Acabem d´arribar al nostro hotel a Amsterdam. Encara no hem passejat, peró el poc que hem vist de la ciutat, ens agrada molt. S’assembla una mica a Venècia amb els seus canals d’aigua, tot i que hi ha bicis per tot arreu. Crec que són gairebé tan perilloses com els tramvies. Us veuré a la propera classe del curs companyes! Que la vagi bé el vostre cap de setmana.

  Analía

  Respondre

 3. Aldi

  17 Feb 18
  19:10 #

  Hola a tothom. Les vacances a Italia van molt bé. Dormo fins tard i el dia la passo visitant la ciutat. Em quedo un dia mes a Firenze i despres viatjare a visitar Roma. Ens veiem en uns dies.
  Una abraçada a tots.
  Aldi

  Respondre

 4. Maria Paz Medina

  18 Feb 18
  13:28 #

  Hola companys!! Com va tot? Jo ja estic a Suiza! Vaig arribar fa dos dies, vaig trobar-me amb els meus amics i ahir vam esquiar tot el dia. Està fent bon temps i hi ha molta neu a les pistes. Avui també hem esquiat i a la tarda aprofitarem per fer una volta i una mica de turisme pels pobles. Ja us explicaré més! Que vagi bé! Fins aviat!

  Respondre

 5. Maribel

  18 Feb 18
  15:20 #

  Hola companys , com va tot per Barcelona. Nosaltres aqui a Menorca, aprofitant els ultims dies de vacances , per sort hem tingut bon clima, hem anat a platges molt boniques, a la nit hem sortit a sopar a bons restaurants i alguna nit a fer una copa.
  Espero veurens aviat,una abraçada molt forta per a tots.

  Respondre

 6. Marcela

  18 Feb 18
  16:52 #

  Hola
  He arribat aquet matí, el viatge va ser molt agradable i el hotel
  molt bonic. He menjat a un restaurant on cuinaven carn a les braçes, i al vespre he visitat un parc d’occells que mai havia vist.

  Respondre

 7. Lorena Laura Marani Moser

  18 Feb 18
  17:19 #

  Hola a tots,com esteu?.Els escric des-de Buenos Aires Argentina,he vingut uns dies a veure a la meva familia i amics amb el meu fill,ja que fa molt de temps no els veiem.
  Estem passant uns moments meravellosos i gaudint de tot,el menjars,las xerrades,el sol i el calor.Per sobre tot estic molt contenta de veure el meu fill gaudir de las sevas cusinas,avis i tios.Nosaltres seguim gaudint de la bona vida,no passin molt fred,ens veiem aviat.Petons a tot,Lorena.

  Respondre

 8. Janaina

  18 Feb 18
  17:29 #

  Hola clase com va tot? Heu estudiat per l’exame de B3? Per aqui va tot molt bé. Aquests 3 dies a París que m’ha regalat el meu marit van ser fantàstics. Jo he estat massa neguitosa amb l’avaluació, he necessitat de veritat relaxar. Però ahir a la nit el somni del viatge s’ha convertit en un malson quan em va arribar un E-mail de la TAP on van dir que avui hi hauria mals temps i tamb massa neu. I així va ser possible demanar altre vol sense el cost. Però jo faré l’exame del Bàsic 3 e tinc que estar a Barcelona en aquest dia. Doncs no va ser possible em quedar a París. Per això he decidit no va canviar el vol e m’arriscar arribar cap l’aeroport així mateix. Quan he arribat aqui avui al mati el Vol ha estat Confirmat amb retardi per compta del temps brut i molta neu. Però mateix així hem fet la colla i han lliurat agafar l’avió. Mes després de una hora hem estat atrapats esperant sense poder desenganxar hem hagut de baixar i quedar en el aeroport una vegada mes. I malauradament encara estic a París esperant el proper vol que sortiré en la matinada, doncs arribaré només demà a les 8:30 a Barcelona. Podreu dir a Amelia que arribaré una miqueta tard per l’exame siusplau? Gràcies, un petó i fins demà

  Respondre

 9. Laura

  18 Feb 18
  19:11 #

  Hola amics, els envio un petó gran des de Hong Kong! La setmana passada vam tenir les celebracions per l’any nou del gos. Els envio una postal molt acolorida que mostra una mica aquesta meravellosa ciutat. Una abraçada a tots! Laura

  Respondre

 10. FLORINDA CAÑAL CALVETE

  18 Feb 18
  19:24 #

  Bona tarda des de la costa brava, estic passant uns dies meravellosos en companyia d’uns amics gaudint de aquestes vistes i platges espectaculars. Esta fent molt bon temps amb sol cada dia estem a unes temperatures de vint a vint-i-cinc graus.

  Avui tenim pensat anar a dinar una paella a un lloc molt maco que está en un penyasegat molt característic i típic del lloc.
  una abraçada par tothom

  Respondre

 11. Carlos

  18 Feb 18
  21:01 #

  Bon día tothom,

  Com va tot ?

  Sóc de vacances, estíc en Nueva York!!! M’ho estic passant molt be perquè hi ha molt coses que veure a aquesta ciutat. Ahir vaig visitar la avinguda de Broadway, m´hi va agradar molt perqué hi havia diverses obres de teatre.El temps és fantastic, està molt assolellat.

  Petons i fins aviat!!!

  Respondre

 12. Lucy

  18 Feb 18
  21:33 #

  Hola Amelia! Estic en la artic i com pots imaginar, fa un fred tremend! arribar aqui va ser llarg i vam quedar una nit en helsinki, una ciutat preciosa.Vam menjar molt bé, peix molt fresc peró car! Afortunadament, solo va ser una nit! Després vam agafar un vol per arribar al nord del país, i un vaixell petit per anar cap al cercle artic. Unes vistes impresionats, i tothom molt amables. Avui hem anat sobre la neu i hem fet un passejat amb gossos, estava tant nerviosa peró va ser una experiencia inoblidable. Et vaig explicar tot quan torno! Una abraçada, Lucy

  Respondre

 13. Ayelen

  18 Feb 18
  23:05 #

  Illes Maldives, diumenge 18 de febrer de 2018
  Iaia:
  Com vai aixo? Estas bé?
  Arà mateix estic en Illes Maldives amb el Yuri aprofitant la tranquilitat i solitud. És un lloc molt maco i petit! t’agradaria moltissim…perque hi ha aigüa al voltant de la Ille i res mes..tot tot aigua! Ho pots veure en la teva ment ? Et penso molt aqui i nostres records a la platja en Argentina, els mates i als entrepas que tu cuinabas amb molt amor per tots. Avui, anirem a bussejar als peixos, tenim molta ilusio!! Estic ansiosa perque mai vaig veure aquestes especies de peixos.
  T’estimo, una abraçada,
  Aye

  Respondre

 14. Dora

  18 Feb 18
  23:26 #

  Hola a tothom!!! Estic escrivint aquest mail desde Mèxic!!!!!! Me ho estic passant molt bé…vaig a la platja tots els dies, estic llegint llibres en català, escoltant musica catalana, menjant mentjar molt bo en un restaurant català…també estic pintant cada dia un lloc nou…sabeu que em ba pasar la setmana pasada??????? Vaig conèixer un noi català que es diu Edgar!!! Podeu endevinar de on és???? De Barcelona!!!!!! Em sembla que estem enamorats ya nois i noias…fins dilluns companys!!!!!!!
  Petons
  Dora

  Respondre

 15. ione

  18 Feb 18
  23:58 #

  Estimât Aamics! com va tot?
  Fa una setmana vaig venir al poble, m’avorreixo molt, no és que passin moltes coses la veritat. l’altre dia vaig anar al cinema i vaig veure Handia te la recomano molt, hi vaig ganar el Goya.
  Ha plogut moltíssim i fins i tot nevat 2 dies. Com ha nevat! t’hauria encanta, ens vam quedar incomunicats, però vam menjar xurros amb xocolata!
  espere veure’t aviat, vine de visita
  petons

  Respondre

 16. Ivan Arapovic Amat y León

  19 Feb 18
  1:26 #

  Lima, 18 de febrer de 2018
  Hola Sharon,
  Com va tot? Ja fa cinc dies que estic a Lima. Els primers dies van fer molt durs pel canvi d´hores, em despertava a les sis de la matinada.
  Avui aniré a visitar a Maite per donar-li el regal y després soparem a casa de MIlena amb tot el grup.
  Tots t´envien salutacions.
  Molts petons
  IVAN

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Mariana Braga: Hola a tothom! Us vull presentar el Vicent, el meu company de classe. Vicent va néixer a Caracas, per...
 • Mariana Braga: Hola a tothom! El meu personatge és un noi anglès que va néixer amb molts poders màgics. Els seus...
 • Verónica: Aquesta noia té setze anys, i és estudiant i activista sueca. A la tardor de 2018, es va convertir en una...
 • Verónica: Hola! Sóc la Verónica i us vull presentar a la Vasia. La Vasia va néixer a Grècia, té vint-i-tres anys i fa...
 • Vicente Perez: Bona tarda a tothom La persona que vaig presentar, va nàixer a Estats Units en l´any 1955. Va ser una...

Núvol d'etiquetes