• Unitat 3: Casa meva és…

  Posem en pràctica el que hem treballat a classe:

  On visc i com és casa meva.

  Visc al carrer de Margalló en una casa aparellada. Té tres plantes. A l’entrada hi ha un petit jardí, al fons hi ha la porta de la casa que comunica amb un petit rebedor, a continuació hi ha el menjador i la sala d’estar. Al fons a mà esquerra hi ha un passadís on hi ha un bany, la cuina i una habitació doble. Des de la cuina es pot baixar una escala que dóna a un pati i a un espai per jugar, traster,… Al menjador, al fons a mà dreta, hi ha una escala per pujar a la segona planta, on hi ha un distribuïdor, a la dreta una habitació doble, al costat un habitació individual, a continuació un bany, un safareig (amb una porta que dóna a una terrassa) i per acabar, completant un quadrat, hi ha una habitació de matrimoni.

  Aquesta és casa meva i la vostra on i com és?

  Vocabulari de la casa

  Exercicis de repàs

 1. Hannah

  08 Jul 18
  20:42 #

  Visc al carrer Sant Hermenegild a prop del Metro Lesseps. Es una zona tranquila i té differents supermercats a prop.També hi ha una parada de Bicing, quin mai hi ha bicings.
  El edifici té 4 plantes i jo visc a la segona planta. El nostre pis té quatre habitaçions. Jo visc amb la meva parella en una habitació doble i tenim 3 altres companys de pis. Nosaltres tenim un gran menjador/ sala d’estar i una cuina mitjana. En total hi ha tres lavabos. No tenim una terrassa o un terrat, només un petit balcó per la rentadora. El pis es divideix en dos parts, una part amb 3 habitacions, 2 lavabos i el menjador i l’altre part una habitaciò, un lavabo, la cuina i el balcó.

  Respondre

 2. Liliana

  08 Jul 18
  23:05 #

  Visc a Poble Sec, prop a la plaça Navas. El meu pis és gran i molt lluminos. Te tres habitacions, el salon, el menjador, una cuina, un lavabo, un balcó i un traster. Tot és conectat amb un distribuidor que va des de el rebedor fins el lavabo. Als costats del lavabo hi ha una habitació de cada lado. L’altre és a l’entrada en front del rebedor.

  Respondre

 3. Leonor

  10 Jul 18
  13:49 #

  Visc al carrer Pérez Galdós mòlt a prop del Metro Lesseps al barrí de Gracia. Normalment es una zona tranquil·la i amb molts parcs per els mes petits. El meu pis no és tan gran, pero es molt lluminos. Té dues habitaciones, el salon i la cuïna que dona a una terrasa chula, i quan fa bon temps sempre hi som.

  Respondre

 4. Leonor Balbuena

  10 Jul 18
  13:51 #

  Visc al carrer Pérez Galdós mòlt a prop del Metro Lesseps al barrí de Gracia. Normalment es una zona tranquil·la i amb molts parcs per els mes petits. El meu pis no és tan gran, pero es molt lluminos. Té dues habitaciones, el salon amb un balcó que doná al patí interior, i la cuïna que doná a una terrasseta chula, i quan fa bon temps sempre hi som.

  Respondre

 5. Ana B.

  11 Jul 18
  17:07 #

  Visc al carrer Villarroel, prop al mercat de Sant Antoni i del metro estació Sant Antoni tambié. El meu pis es gran i lluminos, viu en un pis 4 però és una mica sorollós. Té 3 habitaciones i dos lavabos, hi ha la sala de estar amb el menjador, la cuina es gran i pots menjar. Te tres balcons petitos i un vestidor que va usar només jo. l’edifici és vell però el pis està nou.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Mariana Braga: Hola a tothom! Us vull presentar el Vicent, el meu company de classe. Vicent va néixer a Caracas, per...
 • Mariana Braga: Hola a tothom! El meu personatge és un noi anglès que va néixer amb molts poders màgics. Els seus...
 • Verónica: Aquesta noia té setze anys, i és estudiant i activista sueca. A la tardor de 2018, es va convertir en una...
 • Verónica: Hola! Sóc la Verónica i us vull presentar a la Vasia. La Vasia va néixer a Grècia, té vint-i-tres anys i fa...
 • Vicente Perez: Bona tarda a tothom La persona que vaig presentar, va nàixer a Estats Units en l´any 1955. Va ser una...

Núvol d'etiquetes