1. Liliana

  08 Jul 18
  23:26 #

  A mi m’agrada molt tota la música; peró si tinc que triar alguna em sería mès fàcil dir noms de cançons que un tipe en particular. A continuació, us deixo una mostra:

  – Magnolia de JJ Cale
  – We will meet again de Johnny Cash
  – Como tú no hay 2 de Beatriz Luengo
  – La tierra del olvido 2015 de Carlos Vives i altres
  – El Jala jala de Richie Ray
  – La masovera en version de els Penguins

  Per ara, aixo és tot.
  Ja parlarem.

  L.

  Respondre

 2. Gabriela

  09 Jul 18
  12:49 #

  A mi m’agrada molt la musica en general i escolto tot tipus d’acord al meu estat d’ànim. Però en general m’agrada des de el Ray Charles, la Nina Simone, el Bob Marley, el Marvin Gaye, Coldplay, U2, Queens, The Beatles fins Cafè Tacuba, el Juanes, el Juan Luis Guerra, la Mercedes Sosa, etc.

  Respondre

 3. Hannah

  09 Jul 18
  22:37 #

  A mi m’agradan quasi tots els estils musicals. De la musica catalana, m’agradan molt aquestas cançons, la majorìa d’ells son cançons mes vells, que aquí son classics.

  Aquì trobeu la meva playlist de Spotify amb cançons catalanas.

  Respondre

 4. Hannah

  09 Jul 18
  22:39 #

 5. Hannah

  09 Jul 18
  22:39 #

 6. Hannah

  09 Jul 18
  22:40 #

 7. Ana B.

  11 Jul 18
  17:15 #

  A mi m’agrada molt escolar música diversa. Del meu país escolto rock nacional, els puc recomanar Charly Garcia, Soda Stereo i tota la música dels 80. És molt divertida i variada. També m’agrada molt el flamenc i la rumba catalana. Jo vaig anar a un concert fa uns dies de rumba i va ser increible.

  Respondre

 8. Leonor Balbuena

  16 Jul 18
  19:45 #

  A mi m’agrada escoltar de tot una mica, depèn del meu estat d’ànim. La meva llista de Spotify és una mica anàrquica, hi ha de tot un poc. Es pot trobar des de rock fins algunes cumbias antigues. I ara, per entretenir al meu fill petit, també hi ha música per a nens.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Jose: Els simpsons
 • Jose: Picasso (?)
 • Celia: Hola Jo vaig presentar a milet tè venti-sis anys és arquitecta i aquesta estudiant un màster en resrauració...
 • Issis: Els meus personatges són d’una sèrie estatunidenca d’animació, creada per Matt Groening, narra la...
 • Millet: Va néixer al 25 d’octubre del 1881 a Màlaga. Va ser un dels pintors més reconeguts del segle XX. En la...

Núvol d'etiquetes