• Unitat 4: Les hores

  • Després d’haver treballat les hores, els dies de la setmana, els mesos de l’any i la freqüència amb què fem les coses, podeu explicar aquí què feu normalment un dia qualsevol de la setmana. Ja sabeu: a quina hora us lleveu?, a quina hora esmorzeu?,…Les horesI, aquest altre per practicar les coses que feu:
  • Què fem?
  • I tu, què fas un dia qualsevol?
 1. Magui

  08 Feb 19
  21:02 #

  Cada dia em llevo a les vuit del matí I vaig al gimnás. Torno a casa I em dutxo. Després preparo l’ esmorzar. Sempre esmorzo un café amb torrades. A les nou vaig cap a la feina amb metro. Treballo en uma agéncia de comunicació. Al migdia dino en meva casa I havent dinat torno a treballar fins a les cinc. De vegades quan surto de la feina em trobo amb els amics per fer un café. Quan arribo a casa, prepare el sopar I escolto la rádio. Abans de dormir, miro la televisió. Normalment me’ n vaig a dormir cap a les onze de la nit.

  Respondre

 2. Eduardo Ramirez

  10 Feb 19
  18:11 #

  El que faig cada dia

  Jo, de dilluns a divendres em llevo a les vuit del matí i em raspallo les dents després vaig a dinar, els dies de classes de català preparo tot per anar a classes i compartir allà amb els meus companys. Després quan arribo de classes dinar i descans.
  Sòl anar al gimnàs a les tardes com a això de les sis i retorn a casa com a les vuit després sopo, em raspallo les dents i me’n vaig a dormir a dormir fins al següent dia.
  Els caps de setmana sòl sortir a passejar i conèixer llocs de Barcelona, com els museus, els parcs, les seves platges i coses que em semblen interessants de veure i conèixer.

  Respondre

 3. Heather

  12 Feb 19
  11:31 #

  Normalment em llevo a les nou del mati. Preparo fruta amb iogurt i suc de taronja per l’esmorzar. Després, prenc un café mentre llegeixo el diari. Em dutxo i em rento les meves dents. Els dimarts i els dijous tinc les classes catalanas que son molt a prop de casa meva, i ara estic buscant un treballo. Sovint vaig a comprar al supermercat i preparo una amanida pel dinar. El meu marit torna a casa a les tres de la tarda i dinem junts. Per les tardes busco treballo, netejo el pis o llegeixo un llibre. Dos cops per setmana jugo bádminton des de les set fins a les nou de la nit. Cuan no jugo badminton, preparo el sopar, a mi m’agrada cuinar. De vegades surto en la nit per sopar o prendre algo amb el meu marit. Normalment, me’n vaig a dormir cap a la mitja nit.

  Respondre

 4. Yasmina leyva Diaz

  12 Feb 19
  12:59 #

  Jo en despertó a las vio Y del Mari. En digo i meno alguna cosa . Sovint va ir a comprar Al supermercat . Torno a casa i preparo el solar. Si Lo miro la televisio . Normalment me’n vaig cap a les dotze de la nit.

  Respondre

 5. Yasmina leyva Diaz

  12 Feb 19
  13:14 #

  Jo en llevo a las vuit del Matí. En duxo i menjo alguna cosa. Sovint vaig a comprar al supermercat . Torno a casa i preparo el sopar . Sopo miro la televisió . Normalment me’n vaig cap a les dotze de la nit.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Hector tello: Em dic Héctor viure a Barcelona a Comte Borrell en tre calle mall i altamari a la finca seixanta tres...
 • Hector tello: Hola!! jo sóc Héctor de Colòmbia i va viure a Barcelona Espanya al carrer Comte Borrell entre Clle mall...
 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...

Núvol d'etiquetes