• Unitat 1: Ens presentem

  En aquesta unitat repassarem tots els continguts treballats al Bàsic 1, així doncs, si necessiteu recordar alguna cosa del curs curs anterior, podeu entrar a les unitats corresponents.

  I, quina millor manera de començar que presentar-nos? Us hi animeu? Heu de presentar a qui heu conegut el primer dia de classe.

   

 1. aselva

  08 Abr 19
  12:43 #

  Hola, el dijous vaig conèixer a Bob a las clases de català, es un noi que va nèixer en 1985, va arribar a Barcelona fa vuit mesos. Va passar la seva infància a Perú i ara està estudiant.

  Clara

  Respondre

 2. aselva

  08 Abr 19
  14:53 #

  Hola
  Bon dia
  Al primer dia del clase catala jo vaig coneixer a yanet i jose. Yanet es dominicana i te 39 anys. Yanet fa a 14 anys que viu en barcelona. Es molt amble i molt simpatica. li agrada escoltar musica. Ella parla castella i anglés y una miqueta catalan.
  Jose es Venezuela y te 27 anys. Y fa sis mesos que viu en barcelona. El tambe molt amable i simpatic. El va fer estudis de médicamente.jose para castella, angles, Italianoo, una miqueta francesa.

  Israr

  Respondre

 3. Angelique

  08 Abr 19
  15:49 #

  Hola a tots! El primer dia del curs de català B1 vaig conèixer la Maga. La Maga es de argentina i ella té 35 anys. Abans de sis mesos ella va anar a Barcelona. I ara ella viu al barri de Sants.
  Ella no va canviar el número de teléfon de argentina ja.
  La Maga es una educadora de nens.
  La reconeixes del seu cabell fosc amb bufandas colortis. O també de faldillas curts i colorits amb mitges negres. I llapis de llavis vermell.
  Li agrada molt la creme de mans i oli de mentol. Quan l´oloras el oli mentol tu saps ella está aqui ja. Pero no passa sovint. Perque ella arriba tard molta temps. 😉
  El seva riu et fa riure.
  La Maga es una dona amb bon humor.

  Respondre

 4. Nahomy

  08 Abr 19
  20:27 #

  Hola!!
  El dia dijous vaig conèixer a la Celia, és una noia molt amable, és de Bolívia, té 21 anys y fa dos anys que viu aquí a Espanya.

  Respondre

 5. Eduardo Ramirez

  08 Abr 19
  22:22 #

  el meu amic Manuel és de L´Argentina té 37 anys i viu a Barcelona fa quatre anys també li agrada molt anar en bicicleta.

  Respondre

 6. Jose

  09 Abr 19
  0:16 #

  El primer dia vaig conéixer el Israr, es un noi molt simpatic del Pakistan, té 24 anys fa 5 anys que viu a Barcelona. Treballa en un KFC a la Rambla de Catalunya, Parla 5 llenguas: Urdu, anglés, arab, castellá y ara una mica de catalá.

  Respondre

 7. Millet

  09 Abr 19
  1:06 #

  A classe de català vaig conèixer a Jose.
  Jose es veneçolà, té 27 anys i viu a Barcelona, (a Ciutat vella) fa sis mesos. Ell és metge i és aquí preparant-se per l’examen MIR. La seva primera llengua és el castellà, pero també parla italià, francès, anglès i ara una mica de català, tot i que la llengua que millor parla es l’italià perquè va viure un temps a Italia.

  Respondre

 8. Celia

  09 Abr 19
  11:03 #

  Hola
  Jo vaig presentar a milet tè venti-sis anys és arquitecta i aquesta estudiant un màster en resrauració del patrimoni.
  Es colombiana viu aqui a bacelona fa sis mesos li agrada caminar per la muntaya i anar en bicicleta.

  Celia

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...
 • Yelisa Gonzalez: Hola Soc la Yelisa i us vull a presentar la meva familia. Aquesta dona es la meva mare , es diu...
 • CECILIA LERZ: Hola! Em dic Cecília i us vull parlar de la meva família. La meva mare es diu Marta. Té 77 anys i...

Núvol d'etiquetes