1. Millet

  09 Mai 19
  1:29 #

  La meva música preferida es el rock en espanyol, per exemple grups com Soda Stereo, Caifanes, Los fabulosos cadillacs i HombresG, també m’agradan solists com Gustavo Cerati (desprès de la disolució de la seva banda), Fito Paez, Charly Gracía i Spinetta, aixo per dir alguns perque en realitat m’agradan altres mès

  Bona nit!

  Millet

  Respondre

 2. jose

  09 Mai 19
  3:05 #

  A mi m’agrada molt la musica en general i escolto molts tipos. Rock en angles i en espanyol, musica electronica, musica latina com la salsa i el merengue un grup del meu pais que puc recomenar es Caramelos de Cianuro qui canta Rock en espanyol.

  Respondre

 3. Angelique

  09 Mai 19
  9:47 #

  Bon dia.
  A mi m´agrada molt la musica de los 90´s amb guitarra baix i grups de homas amb cabells boig. Cada dia escolto canços de Jamiroquai, The Cure i Rage against the machine.Tambe m´agrada molt musica tranquil -la de indi grups per exemple Ben Howard, Soja i Hozier.
  Començava escoltar musica catalana, La gossa Sorda, Doctor Prats i Txarango.
  Jo vaig veure el grup Doctor Prats en un concert i el meu canço preferid es diu ” No T’encantis”

  Fins dels pres.

  Respondre

 4. Celia

  09 Mai 19
  11:00 #

  A mi m’agrada molt escoltar musiques coreanes des de petita també me agrada molt la musiques dels RBD gairebé tota els seus temes també les balades romàntiques sempre escolto tots els dies .

  Celia

  Respondre

 5. Bessy

  09 Mai 19
  22:04 #

  Hola !!!

  M’agrada molt escoltar música, molt més a veure la tele i segons la lletra de la cançó l’escolto repetides vegades. Però la música que més m’agrada és la del Ricardo Arjona és el meu cantant favorit i la seva música en tot moment em va bé escoltar-la, però últimament també escolto molt les cançons de Beret perquè m’agraden un munt les lletres d’aquestes cançons és de gènere hip hop / rap, Aaaah! També m’agrada les cançons de la Adele i dels The Black Eyed Peas .si ho sé tinc gustos molt rars.

  Respondre

 6. Nahomy

  09 Mai 19
  22:53 #

  Hola!!
  M’agrada la Música Cristiana perquè influïa en la meva vida, hi ha molts tipus d’aquesta música, per exemple en català què m’ayuda més a comprendre i recomano Whorship en català, New Wine, Marcos Brunet i Redimi2.

  Respondre

 7. Angelique

  13 Mai 19
  19:04 #

  Nois !! aquest cap de setmana jo descobria un cantant que diu “Lizzo” i el canço ” Truth Hurts” es increïble.

  Escolteu-ho !!

  fins dema

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Mariana Braga: Hola a tothom! Us vull presentar el Vicent, el meu company de classe. Vicent va néixer a Caracas, per...
 • Mariana Braga: Hola a tothom! El meu personatge és un noi anglès que va néixer amb molts poders màgics. Els seus...
 • Verónica: Aquesta noia té setze anys, i és estudiant i activista sueca. A la tardor de 2018, es va convertir en una...
 • Verónica: Hola! Sóc la Verónica i us vull presentar a la Vasia. La Vasia va néixer a Grècia, té vint-i-tres anys i fa...
 • Vicente Perez: Bona tarda a tothom La persona que vaig presentar, va nàixer a Estats Units en l´any 1955. Va ser una...

Núvol d'etiquetes