1. Millet

  09 maig 19
  1:29 #

  La meva música preferida es el rock en espanyol, per exemple grups com Soda Stereo, Caifanes, Los fabulosos cadillacs i HombresG, també m’agradan solists com Gustavo Cerati (desprès de la disolució de la seva banda), Fito Paez, Charly Gracía i Spinetta, aixo per dir alguns perque en realitat m’agradan altres mès

  Bona nit!

  Millet

 2. jose

  09 maig 19
  3:05 #

  A mi m’agrada molt la musica en general i escolto molts tipos. Rock en angles i en espanyol, musica electronica, musica latina com la salsa i el merengue un grup del meu pais que puc recomenar es Caramelos de Cianuro qui canta Rock en espanyol.

 3. Angelique

  09 maig 19
  9:47 #

  Bon dia.
  A mi m´agrada molt la musica de los 90´s amb guitarra baix i grups de homas amb cabells boig. Cada dia escolto canços de Jamiroquai, The Cure i Rage against the machine.Tambe m´agrada molt musica tranquil -la de indi grups per exemple Ben Howard, Soja i Hozier.
  Començava escoltar musica catalana, La gossa Sorda, Doctor Prats i Txarango.
  Jo vaig veure el grup Doctor Prats en un concert i el meu canço preferid es diu ” No T’encantis”

  Fins dels pres.

 4. Celia

  09 maig 19
  11:00 #

  A mi m’agrada molt escoltar musiques coreanes des de petita també me agrada molt la musiques dels RBD gairebé tota els seus temes també les balades romàntiques sempre escolto tots els dies .

  Celia

 5. Bessy

  09 maig 19
  22:04 #

  Hola !!!

  M’agrada molt escoltar música, molt més a veure la tele i segons la lletra de la cançó l’escolto repetides vegades. Però la música que més m’agrada és la del Ricardo Arjona és el meu cantant favorit i la seva música en tot moment em va bé escoltar-la, però últimament també escolto molt les cançons de Beret perquè m’agraden un munt les lletres d’aquestes cançons és de gènere hip hop / rap, Aaaah! També m’agrada les cançons de la Adele i dels The Black Eyed Peas .si ho sé tinc gustos molt rars.

 6. Nahomy

  09 maig 19
  22:53 #

  Hola!!
  M’agrada la Música Cristiana perquè influïa en la meva vida, hi ha molts tipus d’aquesta música, per exemple en català què m’ayuda més a comprendre i recomano Whorship en català, New Wine, Marcos Brunet i Redimi2.

 7. Angelique

  13 maig 19
  19:04 #

  Nois !! aquest cap de setmana jo descobria un cantant que diu “Lizzo” i el canço ” Truth Hurts” es increïble.

  Escolteu-ho !!

  fins dema

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes