• Unitat 1: Ens presentem!

  En aquesta unitat repassarem tots els continguts treballats al Bàsic 1, així doncs, si necessiteu recordar alguna cosa del curs curs anterior, podeu entrar a les unitats corresponents.

  I, quina millor manera de començar que presentar-nos? Us hi animeu? Heu de presentar a qui heu conegut el primer dia de classe.

 1. Carmen Paula

  27 Jun 19
  21:44 #

  Hola! Us vull presentar a la meva companya de curs. Ella es la Gengi y i es peruana. Te trentaun anys y i es casada, viu en el al barri del Guinardo.A la Gengi le li agrada escoltar musica y i es molt maca.

  Respondre

 2. Raquel Mijares

  28 Jun 19
  9:23 #

  Bon día
  Sóc la Raquel i us vull presentar al el Bob. Bob és del Perú, de d’Iquitos i té trenta quatre anys. Fa deu mesos que viu a Barcelona i li agrada molt anar al gimnàs. Bob és químic però ara no treballa, estudia català i anglès. Li agrada la música i parlar amb els altres. El primer dia del curs hem parlat i m’ha preguntat sobre la meva professió.
  És un noi molt agradable i amable.

  Respondre

 3. Raquel Mijares

  28 Jun 19
  9:40 #

  Bon día
  Sóc la Raquel i us vull presentar al Bob. Bob és del Perú, de Iquitos i té trenta quatre anys. Fa deu mesos que viu a Barcelona i li agrada molt anar al gimnàs. Bob és químic però ara no treballa, estudia català i anglès. Li agrada la música i parlar amb els altres. El primer dia del curs hem parlat i m’ha preguntat sobre la meva professió.
  És un noi molt agradable i amable.

  Respondre

 4. Genji

  30 Jun 19
  17:33 #

  Els presento la Carmen, ella és de Cuba, és escriptora però treballa de dependenta en una botiga, els seus les seves aficions són: llegir, anar al cinema, visitar museus.
  Té un fill de divuit anys d’edat i viu fa quinze anys a barcelona.

  Respondre

 5. Maíra

  30 Jun 19
  18:28 #

  Us presento el l’Edward. Ell va néixer als Estats Units als anys 1930. El va ser professor d’anglès però avui és jubilat. El va arribar a Barcelona fa vint anys. El i va viure al Marroc durant uns mesos.

  Respondre

  1. Edward Brown

   15 Jul 19
   19:34 #

   La meva estimada Maira! Sóc major, però no és tan vell! Hahaha! Crec que sóc més jove que els murs de Barcelona! Hahaha!

   Respondre

 6. Daiane Vasconcelos

  30 Jun 19
  23:33 #

  El 25 de juny vaig conèixer la Julia a classe de català. La Julia té 25 anys, és biòloga i estudia un màster a Barcelona. És de Sevilla, però viu a Barcelona amb el seu xicot fa dos anys. En el seu temps lliure li agradaen les activitats culturals i també li agrada anar a la platja i sortir de festa amb els seus amics.

  Respondre

 7. Vasia

  30 Jun 19
  23:52 #

  El primer dia de classe vaig conéixer el Rafa. El Rafa es dominicà i té 52 anys. Fa 11 anys que el Rafa va venir a Barcelona. A aquest noi li agrada molt fer esport i dibuixar. Té dues filles, una de 17 i una de 23 anys. Ara fa de solidari, treballant amb nens refugiats que van venir a Europa per trobar una vida millor. Es va apuntar a la classe de català perquè li agrada molt aquest idioma i té molts amics catalans.

  Respondre

 8. Edward

  01 Jul 19
  0:36 #

  ya Ja soc aqui

  Respondre

 9. Edward

  01 Jul 19
  2:09 #

  En El primer dia de classe, vaig presentar el Mussa. És de Tetuan, Marroc. Parla bé català perquè està fent altres cursos de formació en català. Ara estudia un curs sobre alimentació. És un noi agradable.

  Respondre

 10. Rafael

  01 Jul 19
  18:23 #

  Jo vaig conèixer a la Vasia el día 25 de juny en mi primera classe de catalá, ella es de Grecia, té una estatura normal, té 23 any, li agrada molt la cultura catalana, es de professió Sociologa, peró treballa de cambrera, en el seu temps lliure em va dit que surt en als seus amics per a compartir i riure.

  De vegades ens assèiem un a costat de l’altre i així compartiem tota la classe.

  Respondre

 11. Julia Caballero

  02 Jul 19
  17:27 #

  M’ agradaria presentar-vos a la Mari. Ella es veneçolana i fa varios anys que viu a Barcelona. Mari es professora i ara també està estudiant anglès i catalá. En el seu temps lliure li agrada anar a passejar i a la platja.

  Respondre

 12. Anabel Matute

  02 Jul 19
  20:40 #

  Us presento a l’Elisa. Elisa va neixer a l’Argentina, el 30 de agost de 1977. Fa 3 anys que viu a Barcelona. A l’Elisa li agrada anar a la platja, al gym i fer birres amb els seus amics. Ara mateix traballa de kanguru per una familia catalana.

  Respondre

 13. kathy

  02 Jul 19
  23:31 #

  Bon dia
  soc la Kathy i us vaig a presentar a l’anabelle, elle és de suïssa. Té trenta-tres anys, és casada i té una filla d’un any i migo,viu a Barcelona des de fa nou mesos i l’agrada molt passejar i anar a la platja, és una noia molt simpàtica

  Respondre

 14. Vicente Perez

  08 Jul 19
  18:12 #

  Bona tarda a tothom

  Us presentaré a la Verónica, en va néixer a Puerto Rico, per tant es Porto-riquenya. En té un germà petit y la seva família viu a San Juan. Verónica té 3 anys vivint a Barcelona, en va venir per estudiar un màster i s´ha quedat. Ara viu a les Corts amb el seu xicot Ramón i vol tornar a Puerto Rico en 2 anys.

  Es una noia molt simpàtica

  Respondre

 15. Verónica

  09 Jul 19
  17:34 #

  Hola! Sóc la Verónica i us vull presentar a la Vasia. La Vasia va néixer a Grècia, té vint-i-tres anys i fa un any i mig que viu a Barcelona. La Vasia es sociologa, però ara mateix fa de cambrera en un bar del Barri del Born i estudia Recursos Humans.

  Respondre

 16. Mariana Braga

  12 Jul 19
  20:40 #

  Hola a tothom!

  Us vull presentar el Vicent, el meu company de classe. Vicent va néixer a Caracas, per tant és veneçolà. Té 32 anys. El seu aniversari és el 9 de juny. Va viure gairebé tota la seva vida a Veneçuela, però va viure un any els Estats Units abans de venir a Barcelona. Fa dos anys i sis mesos que viu aquí amb la seva familia, això és, els seus pares i la seva àvia. El Vicent parla castellà, anglès i ara està aprenent català. Té dues professions: és comptable i administratiu d’empreses.

  Respondre

 17. TIANLING

  15 Jul 19
  17:03 #

  Hola nois i noies! Soc la Tianling. Fa mes o menys dos anys que soc a Catalunya. Vinc a Barcelona per a l´estudi de màster. Avui us vull presentar una noia de Veneçuela que es diu la Maria. Ara està treballant de cambrera i cada dia comença a treballar des de les 2 fins a les 11 a la nit. Ja és el tercer any que viu aquí i li agrada molt tot. Sap parlar castellà, anglès i una mica de català. Es una dona agradable i divertida.

  Respondre

 18. David López

  15 Jul 19
  18:03 #

  Hola! Sóc el David. El primer dia de classe vaig conèixer la Maria i us la vull presentar. És una noia molt simpàtica. Ella va néixer a Brasil el 1978. És crítica d’art i actualment estudia a un museu de Barcelona, on va arribar fa uns 4 mesos. Li agrada molt el català i parlar de política i d’alternatives ecològiques i sostenibles d’habitatge, com a mi!

  Respondre

 19. Jessica Perez

  16 Jul 19
  9:27 #

  Hola! Sóc la Jessica i us vull presentar a la Daiane. La Daiane va néixer a brasil, per tant es brasilera. Té trenta anys i no fa gaire que viu a barcelona. La Daiane es esteticista.
  Ara mateix viu a cornella.

  Respondre

 20. María navarro

  16 Jul 19
  11:33 #

  Bon dia sóc la maria i us vull presentar a la tianling es una noia xinesa li agrada parlar idiomes anar al gimnàs i viu a barcelona 2 anys te 24 anys i es una noia molt maca

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Hector tello: Em dic Héctor viure a Barcelona a Comte Borrell en tre calle mall i altamari a la finca seixanta tres...
 • Hector tello: Hola!! jo sóc Héctor de Colòmbia i va viure a Barcelona Espanya al carrer Comte Borrell entre Clle mall...
 • Florencia: Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants. La meva...
 • Liliana Saavedra: El meu pare es diu….Reinando La meva mare es diu…Margarita Els meus germans es...
 • Paula: Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els...

Núvol d'etiquetes