1. Antonio

  10 oct. 19
  12:01 #

  Hola

 2. Jeanny Morales

  12 oct. 19
  10:55 #

  Hola, soc la Jeanny i us vull presentar qui soc i qui son la meva familia. Tinc trentasis anys. Som de Venecuela per tant som venezuelans. Vivim a Barcelona al Carrer de Viladomat. La meva familia vivim junts. Tinc un fill unic, es diu Rafael Alejandro, te nou anys, l´agrada molt la videoconsola Switch. La meva mare es diu Alayde e te seixanta-un anys i fa la sastressa, jo tinc dos germans, un mes gran i un mes petit, es diuen Jean i Jose. tenem quaranta-un i trenta u anys. tots som advocats pero el mes gran treballa com ferrer i el mes petit es estudiante, jo treballo com a directora d´una empresa de productes biologics. ells son solteros i jo soc divorciata. som molt simpatic.

 3. Jeanny Morales

  12 oct. 19
  10:55 #

  Hola, soc la Jeanny i us vull presentar qui soc i qui son la meva familia. Tinc trentasis anys. Som de Venecuela per tant som venezuelans. Vivim a Barcelona al Carrer de Viladomat. La meva familia vivim junts. Tinc un fill unic, es diu Rafael Alejandro, te nou anys, l´agrada molt la videoconsola Switch. La meva mare es diu Alayde e te seixanta-un anys i fa la sastressa, jo tinc dos germans, un mes gran i un mes petit, es diuen Jean i Jose. tenem quaranta-un i trenta u anys. tots som advocats pero el mes gran treballa com ferrer i el mes petit es estudiante, jo treballo com a directora d´una empresa de productes biologics. ells son solteros i jo soc divorciata. som molt simpatic.

 4. Elvia Jolley

  12 oct. 19
  11:06 #

  Hola, soc l Elvia, i us vull presentar qui soc i qui son la meva familia. tinc seixcenta quatre anys,soc professora i soc divorciada .Visc a Barcelona al carrer de muntaner 107 amb el meu fill petit, es diu Daniel, el es metge i molt simpátic .Tinc altres tres fills
  més.Luis és el més gran aquesta en venezuela i treballa com a comptador, es el mes divertit, el homa mitjá es diu josé i viu a Anglaterra i treballa com a enginyer i es el més seriós, la dona mitjana es diu Emy, viu a Madrid, és advocada peró treballa com a secretária, es molt agradable.

 5. CECILIA LERZ

  13 oct. 19
  12:43 #

  Hola! Em dic Cecília i us vull parlar de la meva família. La meva mare es diu Marta. Té 77 anys i encara fa de paisatgista. És una dona molt simpàtica i amable. Ella és viuda. El meu pare es deia Ennio i va morir 12 anys fa. Ell era italià. Tinc dos germàns, el Pablo, que és el gran, i la Gabriela, que és la mitjà; jo sóc la petita. El Pablo és casat amb l’Alejandra. Ells fan de paisatgistas, com la meva mare. A vegades treballen junts. La meva germana es diu Gabriela i fa de administrativa. És una mica seriosa però molt maca.

 6. Yelisa Gonzalez

  14 oct. 19
  10:24 #

  Hola Soc la Yelisa i us vull a presentar la meva familia. Aquesta dona es la meva mare , es diu Lala, ella te setanta set anys, i es mestressa de casa, i aquest home es meu pare; es diu Felix, ell es costurer, ell te setenta set anys, ells son venezolanos, i ells viuen en Caracas Veneçuela. Tinc tres germars, el Raul. La Yuly y el Yonny es el petit y Joc soc la gran, el Raúl es comerciant i te cinquanta tres anys, i el Raul is divorciat, i i no té fill. la Yuly és la germana de la mitja, ella és professora de recursos humans, és divorciada i té un fill, ella té cinquanta-un anys, i el Yonny és el germà petit, té trenta-vuit anys i és solter. i és estudiant, els meus germans viuen a veneçuela. jo tinc cincuanta-cinc anys i tinc dos fills, un home i una dona, el es diu Leadro i té trenta-cinc el és analista bancari i és solter, el viu a Lima Perú amb la seva dona i fills, La Andrea és la petita i ella és casada i té un fill, ella té vint-i-cinc anys i viu a Barcelona España.

 7. Paula

  14 oct. 19
  11:28 #

  Hola a tutom, em dic Paula, soc de Xile i tinc quaranta y cinc anys. soc casada fa 25 anuys,No tenin fill. Els meus pares van a morir. Tic dues germana y dues germa i vint i tres nebot – neboda. soc la petita de los germa, tot viuen en xile.
  Soc estudiante en Barcelona y m ‘encanta la ciudad.

 8. Liliana Saavedra

  14 oct. 19
  13:32 #

  El meu pare es diu….Reinando
  La meva mare es diu…Margarita
  Els meus germans es diuen…Gloria,Carolina,Javier,Ricardo,sofia
  El meu cosí es diu Mateo

 9. Florencia

  15 oct. 19
  12:33 #

  Hola!! Jo soc la florencia, soc de l’argentina pero visc a barcelona, prop a l’estaciò sants.
  La meva familia ès la Laura, la meva mare y el Luis, el meu pare.. tinc Dues germanas, una mès grand de trenta-quatre anys i l’altra mès petita de trenta anys .. joc la mitgana.
  Avui stic vivim con la meva petita germana a Barcelona.
  Pero normalment tota la meva familia viuen a L’Argentina.

 10. Hector tello

  25 oct. 19
  13:39 #

  Hola!! jo sóc Héctor de Colòmbia i va viure a Barcelona Espanya al carrer Comte Borrell entre Clle mall i damari .Y ara li presentar la familia meu peres són morts i sóm vuit germans ,cinc donas,tres homes i dotze nebots ,set donas i cinc homes.
  però la meva familia viu a Barcelona i Colòmbia.

 11. Juliet Venegas

  26 gen. 20
  21:58 #

  Hola. Jo sòc la juliet tinc 32 anys.
  Visc a Barcelona en eixample al carrer diputación 174 ,pero sóc colombiana
  Visc amb el meu xicot .
  La meva familia la yoli es la meva madre. Tinc ú germana l’johana que és la gran i es cast i tinc dues filles de 11 anys i 1 mesos
  Elles viuen a colómbia

 12. Andrés Escardó

  27 gen. 20
  14:47 #

  Hola, soc el Andrés, soc del Uruguay pero visc a Barcelona.
  El meu pare es diu Horacio e la meva mare es diu Silvia, tinc també un german mes petit que es diu pablo i té 10 anys.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Samantha: Hola! Sóc la Samantha i els vull presentar la meva familia. Mi mare es diu Ghen i mi pare es diu Pedro i...
 • Samantha: Jo sóc la Samantha, tinc vint i set anys, sóc de Equador y sóc engyniera. La meva adreça és carrer de...
 • Andrés: Bon dia a Tots! Em dic Andreu, tinc treinta-quatre anys i sóc Argentí. Sóc Periodista i estudiant d’un...
 • Andrés Escardó: Hola, em dic Andrés i tinc trenta-un anys, soc uruguaiá, soc arquitecte y visc a Barcelona a la...
 • Andrés Escardó: Hola, soc el Andrés, soc del Uruguay pero visc a Barcelona. El meu pare es diu Horacio e la meva mare...

Núvol d'etiquetes