1. Rosana Rivera Hernández

  27 gen. 20
  15:47 #

  La meva família viu a Perú, la meva mara és diu Norma i el meu pare es diu Luis, jo tinc quatre germanes, Norma és la major, després està la Florencia, la Maria i la meva petit germana és la Jessica, ella és molt llista. També jo tinc un germà el és diu Luis. Meu família és molt grand.

 2. Zaida Chirinos

  27 gen. 20
  16:02 #

  Bon dia, sóc la Zaida, sóc estudiant de el Curs de Català Bàsic Nivell 1, Presencial, Durada i inten.: 45 h Trimestral no intensiu amb la Profesora Amelia, aula 2, Calàbria 66 2n, Data de l’inici: 09-01-20, Data de la fi: 24-03-20, Horari: dimarts i dijous de 11:45 a 13:45 h

 3. Juan Ramón Bermúdez

  27 gen. 20
  16:45 #

  Hola, em dic Juan Ramón Bermúdez, tinc 55 anys d’edat i sóc professor de educació física. sóc de Venezuela, tinc set mesos en Barcelona i estic en el cur bàsic de català amb la professora Amelia.

 4. Andrés

  27 gen. 20
  16:48 #

  Bona tarda, com va áixo? El meu nom es Andrés. La meva ávia es diu Dorita, és catalana, té noventa-sis anys i viu a Castelldefels. Així mateix, la meva mara es diu Cristina té sesenta-nou anys i viu amb la meva ávia. També tinc una germana que és argentina, es diu Diana, és publicista i viu a la platja de Castelldefles.

 5. Andrés

  27 gen. 20
  16:50 #

  Bona tarda, com va áixo? El meu nom es Andrés. La meva ávia es diu Dorita, és catalana, té noventa-sis anys i viu a Castelldefels. Així mateix, la meva mara es diu Cristina té sesenta-nou anys i viu amb la meva ávia. També tinc una germana que és argentina, es diu Diana, és publicista i viu a la platja de Castelldefles

 6. Zaida Chirinos

  27 gen. 20
  18:15 #

  Hola! Sóc la Zaida, us vull presentar la meva família. Els meus pares són venecolans, la meva mare té vuitanta anys i el meu pare va morir fa dos anys. Ins 5 germans, dos homes i tres dones, tots casats amb fills i fill i filles. Sóc la més gran de tots ells. La germana que em segueix, que és la segona filla dels meus pares, es diu Ada Luz. Els meus quatre següents germans són María Teresa, Marisela, Juan Antonio y Rubén Dario. El meu germà gran que es Juan Antonio, viu a casa de la meva mama perquè està separatdo de la seva dona. Tinc quatre nebots, vuit nebodes, cinc renebots i dues renobodes. Soc casada amb Juan Bermúdez, un home prim, moreno i molt noblr. Tenim tres fills, Tulizaid es la major, l’únic varon es el mitjà es dui Fran i Gabi es la petita, encara no tenim cap nét.

 7. Juan Ramón Bermúdez

  27 gen. 20
  19:15 #

  Hola! jo sóc el juan i li presentaré la meva familia. Zaida es la meva dona, la meva mare es diu Miguelina i el meu pare Juan Baptista. Tinc tres fills, Tulizaid, Francisco i Gabriela. Ells no tenen fills per tant no tinc nets. La de menys edat es Gabriela. Som 7 germans, 6 dones i un varon. Tinc 19 nebots.Els meus pares germans i nebots viuen en venezuela. La meva família és molt alegre.

 8. Luz Gamarra

  27 gen. 20
  22:34 #

  Bona nit! Sóc la Luz i us vull presentar la meva familia. Jo sóc filla única. La meva mare es diu María Teresa i té seixanta-cinc anys. Nosaltres vivíem juntes a Perú amb la meva ávia. Ella és la Velia i té noranta-vuit anys. Ella té vuit fills, quatre dones i quatre homes. La meva mare es la mitjana. A més som catorze cosins i la meva ávia té vuit besnets.

 9. Ivonne Mendez

  28 gen. 20
  11:39 #

  Hola, sóc l’Ivonne i us vull presentar la meva familia. Ells són cinc. La meva mare es diu Elena i té cinquanta-dos anys. El meu pare es diu Fernando i té cinquanta-quatre anys. Jo tinc una germana que es diu Beatriz. Ella té vint-i-nou anys i es la grande. Ara ells viuen a Lima amb la meva àvia. Ella es diu Beatriz també i té setanta-tres anys.

 10. Ana

  30 gen. 20
  17:23 #

  Hola,bona tarda,em dic ana i us vull presentar la meva familia,la meva mare es diu Luisa,té seixanta-set anys,tinc quatre germans:Luis,Ramon,Sara y fanny la mas petita,,,tinc tambe,tres fills,Alex,el gran,Andy la mas seriosa i Daniela la mas petita i timida¡¡¡¡¡adeu

 11. Hideki Yuyama

  01 febr. 20
  14:58 #

  Hola, sóc l’Hideki. Ara us vaig a presentar la meva familia. La meva dona es diu Montse i és catalana. Ja fa quasi 34 anys que som casats. Tenim un fill de 30 anys. De moment ell és solter. El pare de Montse, el meu sogre, és vidu i viu sol al mateix distrcte on vivim nosaltres. Ya té 89 anys però está increïblement bé. La meva dona té un germà petit. És a dir, tinc un cunyat. Tinc un germá petit i viu a Japó, a la ciutat de Kobe. És casat i tenen un fill i una filla. És a dir, tenim un nebot i una neboda a Japó i el nostre fill té dos cosíns japonesos. Els meus pares ja són morts fa molt temps.

 12. Stefania

  03 febr. 20
  11:22 #

  Hola, soc la Stefania i us vaig a presentar la meva familia.
  Els meus pares viuen a Italia i es diuen Sonia i Franco. La meva mare té 55 anys i el meu pare en té 57. No tinc cap germà o germana però tinc un gos i dos gats. La meva mare viu a prop de la meva àvia. Ella es viuda, té 79 anys i té un gos que es diu Pepe.
  La meva mare tè una germana més jove que es diu Mara. Ella està casada amb el Mauro i viuen lluny de la meva mare.

 13. silvia cesari

  05 febr. 20
  20:56 #

  Hola! Soc Silvia ara us presento la meva familia.
  Soms pocs, cuatre, el meu pare es diu Armando te seixenta vuit anys i es pediatre.
  La meva madre es diu Vita pero per a tothom es Dadi, te seixenta set anys , es metge.
  La meva germana es diu Barbara te trenta dos anys, es un any mes petita que jo. Es advocada i treballa en un banc.
  Tota la meva familia viu a Torino.
  el meu pare es alt i grassonet, te barba i bigotis sempre es elegant, es molt simpatic i fa riure tothom.
  la meva mare es petita, mes seria i severa, te ojos blau molt macos.
  la meva germana es alta molt maca i intelligent.

 14. Daniela Morabito

  17 febr. 20
  18:49 #

  Hola a tots. Us presento la meva familia.
  La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis anys. Ella viu con la meva avia que es diu Aurora i te vuitanta vuit anys peró está molt be. Viuen en DF, a Mexic. El meu pare e italiá, da Milan peró viu a Mexic des de fal molts anys, es diu Paolo e te seixanta y set anys. Tinc un germà que es diu Gian Paolo i te cuaranta y u anys, es el petit. Éll está casat, la seva dona es irlandesa i es diu Lisa. Tenen un fill que es diu Luca, es un bebé de set mesos i es mol mol maco!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes