• Unitat 3: La casa

  Posem en pràctica el que hem treballat a classe:

  On visc i com és casa meva.

  Visc al carrer de Margalló en una casa aparellada. Té tres plantes. A l’entrada hi ha un petit jardí, al fons hi ha la porta de la casa que comunica amb un petit rebedor, a continuació hi ha el menjador i la sala d’estar. Al fons a mà esquerra hi ha un passadís on hi ha un bany, la cuina i una habitació doble. Des de la cuina es pot baixar una escala que dóna a un pati i a un espai per jugar, traster,… Al menjador, al fons a mà dreta, hi ha una escala per pujar a la segona planta, on hi ha un distribuïdor, a la dreta una habitació doble, al costat una habitació individual, a continuació un bany, un safareig (amb una porta que dóna a una terrassa) i per acabar, completant un quadrat, hi ha una habitació de matrimoni.

  Aquesta és casa meva i la vostra on i com és?

  Vocabulari de la casa

  Exercicis de repàs

 1. Stefanella Boatto

  01 Feb 20
  0:56 #

  Volia em inscriure a la plataforma de Basic1

  Respondre

 2. stefania

  03 Feb 20
  12:12 #

  Soc la Stefania i visc en un pis al carrer de Manso, a prop del mercat de Sant Antoni. El meu pis està a la tercera planta d’un edifici antic. Té ascensors. Entrant al pis, hi ha un passadìs on hi ha el rebedor i més endavant la cuina. Al final del passadìs hi ha la sala d’estar i el menjador. A la dreta de la sala d’estar hi ha un dormitori i al mig una porta que et duu a la terrassa. D’allà entra molt llum. A la esquerra de la sala d’estar hi ha un passadìs que porta a altres dos dormitoris i el lavabo. Tots els dormitoris tenen accés a la terrassa mentre la cuina té una finestra al celobert. El lavabo no té cap finestra.

  Respondre

 3. stefania

  03 Feb 20
  12:21 #

  Soc la Stefania i visc en un pis al carrer de Manso, a prop del mercat de Sant Antoni. El meu pis està a la tercera planta d’un edifici antic. Té ascensors. Entrant al pis, hi ha un passadìs on hi ha el rebedor i més endavant la cuina. Al final del passadìs hi ha la sala d’estar i el menjador. A la dreta de la sala d’estar hi ha un dormitori i al mig una porta que et duu a la terrassa. D’allà entra molt llum. A la esquerra de la sala d’estar hi ha un passadìs que porta a altres dos dormitoris i el lavabo. Tots els dormitoris tenen accés a la terrassa mentre la cuina té una finestra al celobert. El lavabo no té cap finestra.

  Respondre

 4. Hideki Yuyama

  03 Feb 20
  18:34 #

  Visc en un pis al districte Les Corts. El meu pis és a cinquena planta i té un menjador i sala d’estar, un dormitori, tres habitacions, una cuina i dos banys. Entrant per la entrada, hi ha un rebedor petit i quadrat i al front es pot veure la cuina llarga. A mà dreta del rebedor és el menjador i sala d’estar amb un balcó. Al costat del menjador, a mà dreta, hi ha deus habitacions i entre aquestes hi és un bany. A mà esquerra del rebedor, hi ha un passadis curt. Al voltant del passadis, tenim el dormitori, una habitació i el bany principal. Ens agrada molt el pis.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes