• Unitat 4: Les hores

  • Després d’haver treballat les hores, els dies de la setmana, els mesos de l’any i la freqüència amb què fem les coses, podeu explicar aquí què feu normalment un dia qualsevol de la setmana. Ja sabeu: a quina hora us lleveu?, a quina hora esmorzeu?,…Les horesI, aquest altre per practicar les coses que feu:
  • Què fem?
  • I tu, què fas un dia qualsevol?
 1. Hideki Yuyama

  09 febr. 20
  22:02 #

  Soc jublat i vaig a discriure un dia d’una persona jubilada.A les set em desperto i em llevo del llit després de dormir més o menys set hores. A tres quarts de vuit esmorzem, mirant les noticies de la televisió. Aproximadament a les deu del matí surto al carrer per caminar. Diàriament intento caminar més de sis quilometres, durant una hora i mitja. Dinem a les dues o a dos quarts de tres i a la tarda llegeixo diaris i llibres. Sovint fem compres i de vegades anem al cinema. Normalment abans de sopar, em dutxo i al voltant de les nou, sopem. Cap a les dotxe de la nit me’n vaig al llit i així finalitzo un dia. El cap de semana, de tant en tant dinem o sopem en un restaurant fora de casa.

 2. Zaida Chirinos

  10 febr. 20
  19:13 #

  Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla Brasil. Torno al pis, em dutxo i esmorzo. Després vaig cap a la feina amb metro. Dino davant el lloc on treball. Quan plego torno al pis i mentre faig el sopar, miro la televisió. Llegeixo las classes de català o alguna altra cosa interessant i me’n vaig a dormir cap a les onze de la nit.

 3. Juan Ramón Bermúdez

  10 febr. 20
  21:19 #

  Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis, em dutxo, esmorzo i vaig cap a la feina amb metro. Treballo des de les vuit fins a les sis. Quan arribo al pis i havent sopat miro la televisió. Sovint llegeixo una estona abans de dormir. Me’n vaig a dormir a les onze de la nit.

 4. stefania

  11 març 20
  10:37 #

  Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs em dutxo i estudio fins a la una del migdia. Dimarts i dijous no estudio perquè vaig a classe de català. Dino a dos quarts de 2 i desprès vaig a classes del master a l’Esmuc, a Marina. Quan acabo les classes, a dos quarts de 8, torno a casa, preparo el sopar i miro a la televisió amb els meus companys de pis. Normalment me’n vaig a dormir a dos quarts de 12 de la nit.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • stefania: Normalment em llevo a dos quarts de nou, esmorzo un cafè amb galetes i vaig al gimnàs. Després del gimnàs...
 • Daniela Morabito: Hola a tots. Us presento la meva familia. La meva mare es diu Norma, es pintora i te seixenta y sis...
 • Daniela Morabito: Hola, bona tarda! Soc la Daniela, soc de Mexic, però ara visc a Barcelona. En tinc 43 anys y soc...
 • Juan Ramón Bermúdez: Em llevo a las cinc de la matinada. D’hora vaig al gimnás abans de esmorzar. Torno al pis,...
 • Zaida Chirinos: Sóc la Zaida. Cada dia em llevo molt d’hora. Vaig a caminar una mica al voltant de la Rambla...

Núvol d'etiquetes