• Classe 3, 17 d’octubre de 2019

  Benvolguts, benvolgudes,

  Aquesta setmana hem continuat parlant de l’exposició oral.

  En primer lloc, hem parlat dels mapes mentals i conceptuals. Hem comentat l’enllaç que us vaig posar al blog la setmana passada i hem repassat l’enllaç que teniu a la pàgina 8 del dossier.

  En segon lloc, hem comentat el vídeo de la pàgina 9 del dossier que havíeu mirat com a deures. Com que el conferenciant que hi sortia era d’una varietat dialectal diferent de la nostra, hem aprofitat per comentar les varietats dialectals i funcionals de la llengua. Teniu material sobre aquest tema a la prestatgeria i als enllaços de la pàgina 9.

  Per acabar la primera part de la classe, hem mirat un vídeo de la Teresa Baró amb consells per a una exposició oral eficient.

  Com a deures:

  • Heu de fer un mapa mental que us serveixi per preparat la tasca final de la unitat (que teniu detallada a la pàgina 7 del dossier). Si ho heu pogut venir a classe, mireu-vos bé l’enllaç que us vaig deixar a l’entrada de la classe anterior i l’enllaç de la pàgina 8.
  • Heu d’escriure un missatge per enviar per correu electrònic a un amic o un company de feina per explicar una mica en què consistirà la vostra intervenció a la taula rodona: per què hi participeu, és a dir, amb quin objectiu; a qui s’adreça, quin serà el vostre públic; què direu, punts principals del contingut; on es farà, localització espacial; quan es farà, localització temporal, i com, o sigui, si utilitzareu mitjans de suport, per exemple. Podeu agafar idees dels enllaços de la pàgina 10. Abans de considerar definitiu el text, no us oblideu de revisar-lo.

  Us agrairé que m’ho envieu tot per correu electrònic a girones@cpnl.cat abans de la propera classe.

  Després de la pausa, hem repassat els usos de perquè, per què i per a què i la diferència entre que i què (activitat 6, pàgina 12 del dossier). Mireu-vos-ho una mica. És important que us quedi ben clar. Teniu a la prestatgeria el material gràfic que us he ensenyat.

  I en una setmana de mobilitzacions com aquesta, us deixo amb Viure de Pau Alabajos. Espero que us agradi.  A mi m’encanta!

  Bona setmana!

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>