• Classe 4, 24 d’octubre de 2019

  Benvolguts, benvolgudes,

  Us faig un resum de l’última classe.

  Hem començat comentant els mapes mentals que havíeu fet de deures. N’hi havia per triar i remenar i tots eren molt interessants!

  També hem vist com ha de ser el guió de l’exposició oral. De deures, heu de preparar el guió de la vostra exposició.

  Us deixo l’enllaç amb el text del pregó de la setmana del llibre en català a Palma, que va fer Eva Piquer l’any passat. Hi parla de la lectura i a mi m’ha agradat molt. Potser també us pot ajudar a preparar l’exposició oral.

  Després hem parlat de la notícia. Hem donat un cop d’ull als enllaços que teniu a la pàgina 11 del dossier per comentar, sobretot, el contingut i l’estructura. Després ens hem entretingut una mica més en els titulars, hem vist algunes recomanacions i hem fet aquest exercici de revisió de títols de notícies. L’hem corregit fins a la frase 10. Acabeu l’exercici i el revisarem a la propera classe.

  Després de la pausa, ens hem dedicat a per i per a, un tema força controvertit. Per practicar-ho hem fet l’exercici de la pàgina 14 del dossier i un kahoot. Després hem repassat el que i el què. Espero que ara sí que us hagi quedat clar. Ens ha quedat l’última pàgina per corregir dijous vinent. Acabeu-ho si no ho heu fet a classe.

  Us deixo deures perquè els feu aquesta setmana:

  • Activitat 4 pàgina 10: Guió de la tasca final de la unitat (participació a la taula rodona: “La importància de la lectura en el procés d’aprenentatge”). Teniu el context i la tasca final a la pàgina 7 del dossier. També heu fet el mapa mental per agrupar els continguts i la informació de manera gràfica. Us recomano que us mireu els enllaços de la pàgina 10, dins la mateixa activitat, i que busqueu informació que us pugui ser útil. Si trobeu alguna cosa interessant, si voleu, la podeu compartir en els comentaris d’aquesta entrada. Per descomptat, tingueu present que aquest guió és el que haureu de seguir per fer l’exposició oral, per tant, us ha de ser útil. Envieu-m’ho per correu electrònic, si pot ser, abans del 31 d’octubre.

  I com que arriben les fires i, encara que no hi hagi barraques i concerts a la Copa, molts de nosaltres passarem per la plaça del Vi, us deixo amb aquesta cançó de Sopa de Cabra. Bones fires!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.