• Classe 6, 7 de novembre de 2019

  Benvolguts i benvolgudes,

  Ja hem fet una altra classe!

  Amb els comentaris de l’esquelet de la notícia que havíeu fet i amb el repàs de les rúbriques de les pàgines 20 i 22, donem per acabada la unitat 1. Només us falta redactar la notícia i fer l’exposició oral.

  Aquesta setmana hem començat la unitat 2 i hem començat a parlar del text argumentatiu. Repasseu l’enllaç de la pàgina 25 per saber-ne més coses.

  També hem revisat els exercicis de vocalisme que teníem pendents i hem començat l’accentuació i la dièresi i, per acabar, hem fet un kahoot força fàcil.

  Repassem els deures:

  • Heu d’escriure la notícia de la taula rodona: activitat 7 de la pàgina 13 del dossier. Per fer-ho, cal que us baseu en l’esquelet que n’heu fet. També heu de tenir en compte la rúbrica de la pàgina 20. Aquesta activitat és una de les que puntua. És obligatòria. Procureu fer-la bé. Envieu-me-la quan l’hàgiu revisat des de tots els punts de vista i esteu convençuts que està bé. Teniu temps fins al 13 de novembre.
  • Heu de fer la tasca final de la unitat: l’exposició oral. En teniu l’enunciat a la pàgina 7 i a la pàgina 18 del dossier. Per fer-la heu de tenir en compte el mapa mental i el guió que heu fet prèviament. Mireu-vos també la rúbrica de la pàgina 22. Podeu fer l’exposició a classe (m’ho heu de dir prèviament) o enviar-la enregistrada a través de we-transfer abans del 27 de novembre. Aquest exercici també puntua. La Dolors l’ha fet a classe. Felicitats, Dolors, per la valentia de ser la primera! L’Adrià i la Marga ho faran a classe dijous vinent. Algú més ja ha comentat que també ho faria a classe, quan tingueu clar quin dia ho fareu, digueu-m’ho.
  • Heu de fer els exercicis d’accentuació i dièresi. Dijous vinent els corregirem i els comentarem.

  Us deixo amb una cançó que no té res a veure ni amb el dia ni amb la classe, però que m’agrada molt, perquè sempre és un bon dia per brindar per la vida, no us sembla?

  Fins dijous vinent! Que tingueu un molt bon cap de setmana!

   

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.