• Classe 12, 19 de desembre de 2019

  Som-hi!

  Avui hem començat la classe amb el parlament de la Martina i després hem seguit d’una manera una mica diferent. En Sergi Font ens ha fet una xerrada molt interessant sobre llenguatge no verbal. Espero que us hagi agradat.

  Després d’això i del berenar per celebrar Nadal, l’Estefania s’ha atrevit a fer la seva exposició. Cal reconèixer que té mèrit fer-ho just després de les explicacions d’en Sergi. Et felicito per la valentia, Estefania.

  També hem acabat de revisar i comentar l’exercici dels signes de puntuació. Recordeu que a la prestatgeria hi trobareu un document amb molta informació sobre aquest tema que us pot ser molt útil.

  Espero que els parlamentsde l’Adrià, la Martina i l’Estefania us serveixin d’exemple. Si algú més s’anima a fer-ho a les properes classes, que m’ho faci saber.

  Per cert, l’Estefania em va passar aquest enllaç, que és molt interessant. Us recomano que hi feu un cop d’ull:

  Us resumeixo els deures pendents:

  • Quan us retorni els arguments revisats, ja podeu fer l’article sobre la immigració, que és la tasca final de la unitat 2. Recordeu que ha de ser un article, no un article d’opinió.
  • M’heu d’enviar el parlament, que és la tasca intermèdia de la unitat 2.
  • Acabeu els deures si us queda alguna cosa pendent.

  Gràcies a tots els que heu portat alguna cosa per poder celebrar Nadal tots junts! Que tingueu tots molt bones festes i un merescut descans!

  Com no podia ser d’una altra manera, us deixo amb una cançó nadalenca, encara que no gaire tradicional.

  Ens tornarem a veure l’any vinent!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.