• Classe 14, 16 de gener de 2020

  Benvolguts, benvolgudes,

  Som-hi!

  Vàrem començar la classe amb algunes de les “càpsules lingüístiques” que havíeu preparat. La Dolors ens va parlar dels verbs seure, asseure’s, assentar i assentar-se; la Iolanda, d’alguns errors freqüents, i la Cristina, de la diferència entre capsa i caixa. Espero que us sembli una bona manera de repassar i anar assolint tots els continguts que surten a classe.

  Després vam fer l’activitat 1 de la unitat 3 del dossier. Vam respondre i comentar les qüestions que plantejava l’exercici i vam corregir el text.

  A continuació, us vaig repartir els articles d’opinió i els vam comentar i vam revisar algunes frases extretes dels vostres textos.

  Després vam seguir amb els relatius. Espero de mica en mica els aneu entenent. Ens falta una pàgina del petit dossier que us vaig donar sobre aques tema. Feu-la de deures. Us ajudarà a repassar.

  Vam acabar la classe amb un Kahoot que espero que us semblés divertit. La propera setmana seguirem amb aquest tema i farem més exercicis.

  No us poso més deures, a part dels exercicis que heu d’acabar. Aprofiteu per posar-vos al dia, si en teniu de pendents.

  Recordeu que heu de triar un llibre per llegir per fer-ne la ressenya quan arribem a la unitat 4.

  A la classe també us vaig comentar que a final d’aquest mes s’obre la convocatòria de les proves de la Direcció General de Política Língüística. El títol és equivalent al que obtindreu si aproveu el curs, però si algú es vol plantejar de fer aquesta prova, busqueu la informació en aquest enllaç.

  Per acabar, us deixo una cançó de la Gemma Humet. Espero que us faci venir ganes d’acceptar la meva proposta i de venir a escoltar-la a Bordils el 31 de gener.

  Fins dijous vinent!

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.