• Més recursos, ara audiovisuals

  segell_cpnl_llengua2

  Ampliem el llistat de recursos disponibles amb un recull de recursos àudio i vídeo que podeu trobar a la xarxa.

  Llistat de recursos en format d’àudio i vídeo

  En aquest llistat trobareu el nom del recurs i l’enllaç al web, la durada, el tipus de text -àudio o vídeo- i una breu indicació del contingut, el web on pertany el recurs i una recomanació del nivell.

  Volem destacar especialment els capítols del programa En guàrdia! de Catalunya Ràdio. Cada capítol té una durada de gairebé una hora. Per facilitar la feina, trobareu en un document adjunt, la seqüenciació per minuts del programa amb una breu explicació dels temes que es tracten en cada capítol.

  Us animem a aprofitar els recursos disponibles i a preparar activitats per fer conèixer als alumnes els fets de 1714. Per fer-ho possible, a més dels diferents reculls de recursos teniu a la vostra disposició la Fitxa d’activitats didàctiques.

  Fitxa d’activitats didàctiques

  Esperem les vostres propostes! Envieu-nos-les a “1714barcelona@cpnl.cat” i les podrem compartir.

  Bona feina!

  Share