• El català ahir, avui i demà: una nova activitat per al nivell de Suficiència

  blogger-image--1825727703

  Tot seguit us fem entrega d’una nova proposta d’activitat per fer al nivell de suficiència. Es titula El català ahir, avui i demà i té com a objectiu principal que els alumnes reflexionin sobre la pervivència de les llengües, i més en concret, de la llengua catalana a partir del 1714. Aquesta és una activitat orientada a treballar la comprensió lectora i l’expressió oral.

  activitat 006-SS-CL/EO-dA – El català ahir, avui i demà

  Com sempre, us recomanem que abans de fer l’activitat contextualitzeu els fets del 1714 per mitjà del resum corresponent al nivell intermedi i suficiència.

   Els fets de 1714 – nivells II+SS+DD

  L’activitat té dues parts troncals: en la primera, els alumnes llegeixen diversos textos relacionats amb la llengua catalana i en fan un resum que han d’explicar a la resta de companys i companyes, i que pot ser punt d’origen d’un debat. A la segona part, els alumnes han de preparar una exposició oral que giri entorn dels drets lingüístics com a eix principal.

  Com a conlusió de l’activitat es pot proposar que els alumnes enregistrin un vídeo amb les seves exposicions orals. Aquests vídeos els podem compartir mitjançant aquest blog.

  Com sempre, si teniu qualsevol proposta d’activitat per treballar amb els alumnes, no dubteu de compartir-la amb tots nosaltres. Feu-nos arribar les vostres propostes a 1714barcelona@cpnl.cat.

  Bona feina!

   

   

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>