• L’Onze de Setembre, una activitat per al nivell inicial

  1s2012-560x338 web bcn

  L’Onze de Setembre  és una activitat pensada per treballar al nivell inicial. Amb aquesta activitat es pretén acostar la celebració de l’Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya, a l’alumnat d’aquest nivell i vol anar més enllà per tal de buscar la correspondència amb les festes nacionals dels països dels alumnes que tenim a l’aula.

  009-In-EO-dA – L’Onze de Setembre, Dia Nacional de Catalunya

  L’activitat consta de quatre parts complementàries. Per començar, trobem una activitat on els alumnes s’han de presentar amb el seu nom i país d’origen. En segon lloc, hi ha una activitat per explicar quin dia és la Diada Nacional de Catalunya. En acabat, els alumnes marquen al calendari la festa nacional del seu país. Així, es fa un repàs dels números i dels mesos de l’any. En tercer lloc, trobem una activitat per tal de treballar els colors a partir de la bandera catalana. Tot seguit, els alumnes dibuixen i descriuen els colors de la bandera dels seus països. Finalment, hi ha una quarta activitat que permet als alumnes descobrir quines activitats es fan per celebrar l’Onze de Setembre a Catalunya a través del personatge de la Marcela .

  Per animar i incentivar la participació dels alumnes, recordeu que podeu recollir les propostes de l’activitat  i compartir-les mitjançant aquest blog: fotografies, imatges, textos…

  Com sempre, si teniu qualsevol proposta d’activitat per treballar amb els alumnes, no dubteu de compartir-la amb tots nosaltres. Feu-nos arribar les vostres propostes a 1714barcelona@cpnl.cat.

  Bona feina!

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>