• És habitual recordar una guerra de fa 300 anys?

  Juanjo Sáez

  És habitual recordar una guerra de fa 300 anys? Aquest és el títol d’una nova activitat per al nivell de Suficiència. L’activitat té per objectiu que l’alumnat conegui els fets de l’11 de setembre de 1714 i de la seva pervivència fins als nostres dies.

  005-SS-CO/EE-dA – És habitual recordar una guerra de fa 300 anys?

  L’activitat comença amb una sèrie d’exercicis d’escalfament relacionats amb els àudios que escoltaran a la segona part. Els àudios seleccionats són: un fragment d’un capítol del programa En guàrdia! de Catalunya Ràdio, i un fragment d’una entrevista a l’escriptor Albert Sánchez Piñol. A partir d’aquí es pot desenvolupar un debat entorn dels fets de 1714 i de la seva pervivència fins a dia d’avui. Finalment, els alumnes, individualment o en grup, han d’elaborar un article d’opinió.

  Com sempre, us recomanem que abans de fer l’activitat contextualitzeu els fets del 1714 per mitjà del resum corresponent al nivell intermedi i suficiència.

   Els fets de 1714 – nivells II+SS+DD

  Per animar i incentivar la participació dels alumnes, recordeu que podeu recollir les propostes de l’última activitat i compartir-les mitjançant aquest blog: fotografies, imatges, textos…

  Ja sabeu que si teniu qualsevol proposta d’activitat per treballar amb els alumnes, no dubteu de compartir-la amb tots nosaltres. Feu-nos arribar les vostres propostes a 1714barcelona@cpnl.cat.

  Bona feina!

   

   

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>