• La Biblioteca de Catalunya mostra com era la vida quotidiana el 1714

  capcalera expo biblioteca catalunya

  Des del 4 de febrer es pot visitar a la Biblioteca de Catalunya l’exposició La vida quotidiana a Catalunya al voltant de 1714. Amb aquesta exposició es pretén que el visitant pugui conèixer de més a prop com era la vida quotidiana dels habitants de Catalunya, i especialment de Barcelona, més enllà dels grans fets que van marcar aquella època.

  L’exposició fa un recorregut per cinc àmbits diferents: Notícies i guerra; Guanyar-se la vida; Normes, misses i pronòstics; L’Hospital de la Santa Seu, i Romanços, poemes i cançons.  Amb aquesta distribució temàtica es vol facilitar que el visitant pugui endinsar-se en la forma de viure així com en el pensament de les persones que van viure a Catalunya fa 300 anys i que es van veure immerses en la disputa de la guerra de Successió que, a pesar de ser un conflicte internacional, va tenir unes repercussions directes sobre la població catalana i barcelonina.

  Podeu veure l’exposició a:
  Sala d’exposicions de la Biblioteca de Catalunya. Carrer de l’Hospital, 56 (Barcelona)
  DATES
  Del 4 de febrer al 22 de març de 2014
  HORARI
  De dimarts a divendres d’11h a 15h i de 17h a 20h
  Dissabtes de 10h a 14h

  També podeu veure els continguts de l’exposició des de l’enllaç  La vida quotidiana a Catalunya al voltant de 1714

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>