• Les nostres llengües maternes, una activitat per al nivell inicial

  Avui us proposem una activitat que té per objectiu fer visible la diversitat lingüística a l’aula i la relació entre llengua i territori a partir de la llengua catalana i de les llengües dels alumnes. Aquesta activitat, que es titula Les nostres llengües maternes, està pensada per dur-la a terme en un nivell Inicial, però és fàcilment adaptable a qualsevol altre nivell.

  activitat 013-In-EO+CO-dA – Les nostres llengües maternes

  La UNESCO va proclamar el 21 de febrer Dia de la Llengua Materna amb l’objectiu de promoure el multilingüisme i la diversitat cultural i posar fi als discursos uniformitzadors com el del Consejo de Castilla que escrivia el 1715: «(los catalanes) son apasionados a su patria, con tal exceso que les hace trastornar el uso de la razón, y solamente hablan en su llengua nativa…» .

  Per animar i incentivar la participació dels alumnes, recordeu que podeu recollir les propostes de l’activitat  i compartir-les mitjançant aquest blog: fotografies, imatges, textos…

  Com sempre, si teniu qualsevol proposta d’activitat per treballar amb els alumnes, no dubteu de compartir-la amb tots nosaltres. Feu-nos arribar les vostres propostes a 1714barcelona@cpnl.cat.

  Bona feina!

  Share