• “Et prenc la paraula” al 324

  Portada

   

  El 22 i 23 de març, l’Espai Tricentenari del canal informatiu 324 va emetre el reportatge “1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”, dedicat a l’exposició del mateix nom creada pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona en el marc de la celebració del TricentenariBCN.

  “Espai Tricentenari” és un conjunt de reportatges, d’uns quatre minuts de durada, a través dels quals es vol explicar i donar relleu a tot el que està relacionat amb la programació dels actes del Tricentenari 1714-2014 previstos al llarg de l’any.

   

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>