• Personatges del 1714, una activitat per al nivell intermedi

  1714-2014_0

  Us fem una nova proposta per al nivell intermedi: Personatges del 1714.  Es tracta d’una activitat pensada per descobrir els personatges del període de la Guerra de Successió, tant els més coneguts com aquells que no ho són tan.

  activitat 024-II-CL/EO-dA – Personatges del 1714

  Els alumnes hauran de preparar una exposició per presentar els personatges a la resta de companys. Aquests personatges són: l’arxiduc Carles d’Àustria, Felip V de Borbó, Rafael Casanova, Antonio Villarroel, el duc de Berwick, Josep Moragues, el virrei Velasco, Elisabet Cristina de Brunsvick, Ramon Frederic Vilana- Perles, Sebastià Dalmau, Pau Ignasi Dalmases, Narcís Feliu de la Penya, Joan Baptista Basset i Maria Anna de Copons de Cordelles i d’Armengol. A continuació, es proposa fer una enquesta per saber quins coneixements té la gent del carrer sobre aquests personatges.

  Com sempre, us recomanem que abans de fer l’activitat contextualitzeu els fets del 1714 per mitjà del resum corresponent al nivell intermedi i suficiència.

   Els fets de 1714 – nivells II+SS+DD

  Com a conclusió de l’activitat es poden enregistrar en vídeo els treballs finals dels alumnes i compartir-les mitjançant aquest blog.

  Com sempre, si teniu qualsevol proposta d’activitat per treballar amb els alumnes, no dubteu de compartir-la amb tots nosaltres. Feu-nos arribar les vostres propostes a 1714barcelona@cpnl.cat.

  Bona feina!

   

   

   

   

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.