• 3 adjectius per definir la Barcelona d’avui

  L’Ajuntament de Barcelona commemora el 300 aniversari dels fets de l’11 de setembre 1714 amb una gran celebració ciutadana. El Tricentenari té la voluntat de redescobrir la ciutat del segle XVIII, ajudar a entendre la dimensió dels fets i posar-los en relació amb la realitat present i les expectatives de futur del nostre país.

  El vídeo 3 adjectius per definir la Barcelona d’avui recull diversos testimonis que ens expliquen quins tres adjectius utilitzarien per definir la Barcelona d’avui. Podeu veure doncs l’Albert Om, el Josep Maria Mainat, la Isona Passola, el Ferran Adrià i la Benedetta Tagliabue parlant de la Barcelona del 2014

  I vosaltres, quins 3 adjectius utilitzaríeu per definir la Barcelona actual?

  Aquesta mateixa pregunta la podeu formular als vostres alumnes i plantejar-la com una activitat més d’aula. Si t’animes a fer-la, recorda d’enviar-nos la fitxa de l’activitat perquè puguem compartir-la amb tothom: 1714barcelona@cpnl.cat.

  Més informació a www.bcn.cat/tricentenari

  Bona feina!

  Share