• Nova taula rodona a la Universitat de Barcelona

  dibuix

  El dimecres 12 de novembre, a les 18.30h, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric de la UB es farà la taula rodona La funció social de la universitat i els països de llengua catalana. La taula rodona serà presentada per Enric Canela Campos, vicerector de Política Científica, i M. Teresa Garcia Castanyer, comissionada per a Multilingüisme. També hi intervindran Emili Boix, del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació i del Departament de Filologia Catalana; Josep Ferrer, ponent del IV Congrés Universitari Català i exrector de la Universitat Politècnica de Catalunya; Joan Melià, exdirector general de Política Lingüística de les Illes Balears i professor a la Universitat de les Illes Balears, i Ferran Suay, d’Acció Cultural del País Valencià, la Plataforma per la Llengua al País Valencià i la Universitat de València.

  A continuació podeu consultar el full informatiu amb el programa de la taula rodona.

  TAULA RODONA 1714: La funció social de la universitat i els països de llengua catalana

  En el marc de la commemoració del Tricentenari i de la celebració del vintè aniversari de la Xarxa Vives d’universitats, la Universitat de Barcelona organitza un cicle de taules rodones al voltant del català, el seu paper en la història del país i de la mateixa universitat, la política lingüística de les institucions acadèmiques i la participació de la llengua en el procés d’internacionalització de la Universitat, encetat recentment. El cicle està organitzat pel Comissionat per a Multilingüisme, el Departament de Filologia Catalana de la Facultat de Filologia, el Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació (CUSC) i els Serveis Lingüístics de la UB.

  Share