• Durant el mes de novembre l’exposició serà a l’IEC i a Santa Coloma de Gramenet

  Aquest mes de novembre podreu visitar l’exposició 1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula  a Barcelona, a l’Institut d’Estudis Catalans, i a Santa Coloma de Gramenet, a la biblioteca de Can Peixauet. Aquí en teniu la informació bàsica:

  Santa Coloma de Gramenet. Biblioteca Can Peixauet. Del 6 de novembre al 4 de desembre. Avinguda de la Generalitat, 98-100.

  Barcelona. Institut d’Estudis Catalans. Del 4 al 27 de novembre. Carrer del Carme, 47.

  Aprofitant l’avinentesa que l’exposició és aquests dies a l’Institut d’Estudis Catalans, alumnes del centre han aprofitat per fer unes visites guiades a la seu d’aquesta institució, gràcies a la col·laboració entre el CNL de Barcelona i l’IEC. A l’enllaç següent podreu veure la notícia de la primera visita, publicada al web del CNL de Barcelona:

  Alumnes de Sant Martí descobreixen l’Institut d’Estudis Catalans

   

   

   

  Share

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.