• Darrera taula rodona del cicle 1714: el català a la universitat

  Sense títol 1

  La Universitat de Barcelona celebra demà la darrera taula rodona del cicle de taules “1714: el català a la universitat”. En aquesta ocasió, la taula du per títol “El català i el repte de la internacionalització de la universitat” i tindrà lloc demà dimecres 10 de desembre a les 18.30, a l’Aula Magna de l’Edifici Històric.

  TAULA RODONA 4

  Presentarà l’acte M. Teresa Garcia Castanyer, comissionada per al Multilingüisme, i hi participaran Andreu Bosch, director de l’Àrea de Llengua i Universitats de l’Institut Ramon Llull i Departament de Filologia Catalana, Encarnación Carrasco, professora visitant al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, Mònica Pereña, subdirectora general de Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament, i Francesc Xavier Vila, director del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació i Departament de Filologia Catalana.

   

  Share

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>