1. osvaldo

  09 gen. 16
  12:39 #

  Els microcrèdits són préstecs o crèdits de poca quantitat concedits a prestataris massa pobres perquè els concedissin un prèstec en un banc tradicional.Els microcrèdits possibiliten, especialment en països en vies de desenvolupament, que moltas persones sense recursos puguen finançar projectes laborales pel seu compte que els reverttisquen uns ingresos. El microcrèdit nasqué com a proposta del economista i Nobel de la Pau muhammad Yunus en Bangla Desh, el primer préstec que donà forem 27 dòlars a una dona que feia mobles de bambú per vendre i dels quals vivien ella i la seva familia.
  L’aval del microcrèdit és la mateixa producció del treball per le qual s’ha sol-licitat.
  GEMIVER de viatges res jajaja

 2. Viatges GEMIVER

  12 gen. 16
  7:57 #

  Molt interessant l’article.

  El que mès em va cridar l’atenció es que el 95% dels beneficiaries de aquest crédits (per part del Grameen Bank) són dones. Una gran ajuda per aquest collectiu, que deu patir molt per tirar endavant en paisos subdesenvolupats o en vies de desenvolupament, com és el cas de Bangla Desh. Des de Viatges GEMIVER aplaudim aquesta iniciativa.

  Amb respecte al comentari del company Osvaldo, li donem la raó. Pot ser que els microcrèdits no són productes que podem fer servir per anar de viatge. El que nosaltres voliem dir són els Mini Crèdits (o mini prèstecs). Aquests són petits prèstecs (fins a 600 euros) que s’han de tornar en un màxim de 30 dies (amb interesos evidenment). Ultimament són molt frequents a la televisió, especialment en èpoques nadalenques i post nadalenques.

  Finalment, volem recordar-vos que el termini per apuntar-vos al viatge de fin de curs a Vietnam (en cas de que esteu interessats) acaba el proper mes d’Abril.

  Oliver
  Cofundador de Viatges GEMIVER

 3. Ester Corts

  12 gen. 16
  11:22 #

  🙂

“Si una llengua no ens serveix per crear-hi comunicació i bellesa, de què ens serveix?” (Joan Solà)


Per saber-ne més