• Roba per a “moderns”

  Escrit per el 07 de Març del 2012 a les 14:26 a: Suficiència 2

  Alumnes de l’S2 de Ribes,

  Estem d’estrena… virtual! Com ja sabeu aquests dies hem estat treballant molt el tema de la roba: com és, com es cus, què en fem si ja no la volem… Per això estic segura que tindreu comentaris a fer en aquesta entrada després de veure el vídeo Berlín i la roba de segona mà.  Pareu bé l’orella perquè la presentadora utilitza una variant del català que mirarem de conèixer millor en la propera unitat.

  En parlem a classe, però espero que també pengeu els vostres comentaris aquí! I si no feu l’S2 a Ribes, però voleu dir-hi la vostra, també podeu fer-ho…

  Berlín i la roba de segona mà

3 comentaris

 1. Viqui Plass

  08 Mar 12
  18.05 h #

  Després de mirar el vídeo, Berlín i la roba de segona mà he après moltes coses relacionades amb la moda de la joventut . Però, sorpresa, descobreixo que la roba més actual és la de segona mà. La joventut la troba bonica, barata i sobretot els hi agrada perquè és d’unes quantes generacions enrere.

  En els mercats hi ha roba de segona mà i roba feta a mà, la qual cosa fa que vegem els autèntics valors de la necessitat bàsica, que és la realment important.

  Conclusió: pots vestir-te com t’agradi…..

 2. Maribel Olivares

  14 Mar 12
  10.33 h #

  Molt interessant el vídeo, de fet puc dir mirant-me’l que vestir-se bé no té res a veure amb marques ni dissenyadors de renom. He vist una noia que oferia les seves samarretes fetes a mà i la veritat m’han semblat ben boniques; a més aquets mercats de roba de segona mà i les botigues ofereixen una roba maca i actual a bon preu.
  Personalment m’agradaria poder gaudir més d’aquests establiments ja que estalviaria molts diners!

 3. Imma Arias

  19 Mar 12
  12.36 h #

  No pensava jo que això de la roba de segona mà fos tan normal aquí a Catalunya i crec que també a la resta d’ Espanya, no és fa servir gaire.En primer lloc perquè tenim una mica de escupols i en segon lloc perquè no hi han tantes tendes que venguin.
  Però crec que ens hauríem de acostuma una mica a comprar-la amb els temps que corren.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Manolil: M’ha encantat aquest vídeo. Crec que el format en forma d’història amb les dues noies amb el...
 • I1 VNG Ana Lúcia: M’he quedat enamorada per aquest vídeo, ja que mostra llocs on cada racó del camí et convida...
 • I1 VNG Mercè Puig: Versió correcta del comentari: Hem sabut mostrar …
 • I1 VNG Rosa Maria Giner: M’encanta aquest film, el vaig veure fa temps per primera vegada i va ser font...
 • I1 VNG Oskar Alvaro: M’ha agradat molt, és un vídeo que mostra part de la diversitat d’alguns llocs...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català descripció dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 emocions Espriu Estellés expressió escrita feina Fora de l'aula gramàtica haiku Intermedi 1 Intermedi 3 lectura lectures linguofília llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sau Sigues viu viatges vilanova