• VII Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor

  Escrit per el 26 de març del 2012 a les 10:40 a: General, Voluntariat per la llengua

  Les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats acolliran el setè Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor.

  Les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats acolliran el setè Concurs de cartes romàntiques d’amor i de desamor, organitzat pel Patronat Municipal de Turisme i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca. Els premis són importants. Hi ha dues categories, la d’adults i la de joves. Pel que fa a la categoria d’adults el primer premi és un pac Smartbox i pel que fa a la categoria de joves el primer premi són uns auriculars sense fils. Els segons premis seran uns e-book.
  El veredicte i el lliurament de premis es farà públic al saló de plens de la Casa de la Vila, el proper 16 de maig, en el marc del pregó de les Fires i Festes de Maig o dels Enamorats.
  L’organització ha facilitat al màxim la participació i les bases preveuen que les cartes també poden ser escrites a mà, amb una llargada màxima d’un full per una sola cara. El termini de lliurament dels treballs finalitza el 25 d’abril i es pot fer personalment o per correu ordinari a la Comissió Organitzadora del Concurs Cartes romàntiques d’amor o de desamor 2012, edifici de l’Escorxador (c/Escorxador, 19–21, 08720 Vilafranca del Penedès).

  Des d’aquí podeu consultar les bases.

   

   

   

   

1 comentari

 1. E1 VG Mª Carmen Paniagua

  09 abr. 12
  10.33 h #

  La canço de la casa que vull, es molt maca, a mi m´agradaria tenir una casa a la bora del mar amb molta natura.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català descripció dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 emocions Espriu Estellés expressió escrita feina Fora de l'aula gramàtica haiku Intermedi 1 Intermedi 3 lectura lectures linguofília llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sau Sigues viu viatges vilanova