• Lectures arran de mar

  Escrit per el 03 de setembre del 2012 a les 10:04 a: General, Intermedi 1, Intermedi 2, Intermedi 3

   

  Quan feia un mes, una setmana i alguns dies que s’havien acabat els cursos, vam preparar aquesta entrada al bloc perquè ens diguéssiu què us havien semblat les lectures que us vam  proposar que llegíssiu durant les vacances. De tots els títols que havíem seleccionat per als que vau fer un curs de nivell intermedi, n’hi ha que són llibres de contes i altres que són novel·les curtes.

  Llegir és una font de coneixement i de plaer, si tenim l’encert de trobar un tema i un text que s’ajusta a les nostres expectatives. Per això, ens agradaria saber si hem contribuït a facilitar-vos aquesta experiència gratificant. D’altra banda, conèixer les valoracions dels companys probablement engrescarà algun de vosaltres a encetar la descoberta d’una nova aventura. Provem-ho?

  Per inspirar-vos per fer un comentari sobre la lectura que hagueu fet, mireu-vos les opinions que han escrit els lectors que participen en el fòrum de llibres Què llegeixes?   També és compatible escriure aquí la vostra valoració i registrar-vos en aquella pàgina i col·laborar en els fils de discussió que trobareu sobre Mil cretins o sobre Tretze tristos tràngols, per exemple.

  Compartir les lectures fa reviure les aventures! Sigueu generosos i generoses. 😉

4 comentaris

 1. Paola Choez

  04 set. 12
  13.55 h #

  Hola i benvinguts companys de les vacances, las mevas vacances en general he estat gaudint de la Família i dels amics en aquestes vacances i per descomptat tambien llegint els llibres que ens habias recomanat Teresa, el primer llibre que escogi va ser “Mil cretins” ha estat bé ja que eren històries curtes però interessants i la que mes m’agrado és la història d’una parella en un geriatrico és super graciosa. després el llibre que m’ha agradat molt és “La Delicadesa” és preciós us ho recomano per a les persones que els agrada les històries romàntiques.
  Una salutació a tots els meus companys/as i espero veure-us aviat,
  Petons.
  Paola Choez.

 2. Teresa Tort VNG

  04 set. 12
  14.30 h #

  Fantàstic, Paola. Veig que fins i tot has llegit més d’un llibre de la llista de recomanacions!

  No hi ha ningú més que s’hagi endinsat en alguna altra de les propostes?

 3. I1 PR MONTSE

  05 set. 12
  11.21 h #

  Bon dia,, jo tambè he passat les vacances amb la familia i els amics, i tambe he llegit, peró no els llibres que vas recomanar sino un que en tenia pendent que es diu Olives Picants, que per cert em queda molt poc per acarbar-lo,,, va sobre les inquietuts de tres dones de edats diferents, esta be.
  Espero que les vacances hagin anat be i ens veiem aviat.

  1. Teresa Tort VNG

   05 set. 12
   13.10 h #

   Quin títol tan suggerent, Olives picants.

   He buscat alguna referència d’aquest llibre al cercador i m’ha aparegut una ressenya que em sembla que t’agradarà:
   http://adlibitum-ignasi.blogspot.com.es/2012/03/els-meus-llibres-olives-picants.html

   Fins aviat!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula avaluació Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 diversitat lingüística emocions Espriu Estellés Fora de l'aula gramàtica Intermedi 1 Intermedi 3 jocs lectura lectures linguofília lleidetà llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia pràctiques lingüístiques riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sigues viu valencià vilanova