• Any Sales, Calders i Tísner

  Escrit per el 05 d'octubre del 2012 a les 13:54 a: General, Voluntariat per la llengua

  Benvolguts i benvolgudes alumnes de l’S3 i del curs de reforç de Ribes,

  Sembla mentida, però, com aquell que diu, estem acabant l’any 2012 (com passa el temps!). El 2012 és l’any de Joan Sales, Pere Calders i Avel·lí Artís Gener (van néixer el 1912, ara fa un segle) i no podem deixar passar l’oportunitat de conèixer més a fons aquests tres grans autors. En parlarem i llegirem els seus textos a classe molt aviat, però, per començar, us recomano que mireu aquest vídeo i entreu al web que els han dedicat.
  S’admeten comentaris!

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula avaluació Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 diversitat lingüística emocions Espriu Estellés Fora de l'aula gramàtica Intermedi 1 Intermedi 3 jocs lectura lectures linguofília lleidetà llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia pràctiques lingüístiques riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sigues viu valencià vilanova