• La tornada a l’Orient

  Escrit per el 08 de gener del 2013 a les 11:50 a: General, Intermedi 2, Vilanova

  Tenir l’enginy de recrear una escena que probablement ningú ha imaginat mai abans és admirable. Si el resultat és reeixit, nosaltres només podem mostrar la nostra admiració més sincera.

  Escolteu la cançó que els Manel han fet sobre el retorn dels reis màgics a la seva terra d’origen:

  Podeu llegir la lletra de la cançó El 25 de gener aquí.

  Ara que tot torna on era, després de la pausa de les festes més comprimides de tot l’any, deixarem testimoni d’algunes de les nostres experiències nadalenques. En concret, us proposo que dipositeu en aquesta bústia virtual les cartes als Reis de l’Orient que heu escrit com a exercici de curs durant aquests dies.

  Potser encara serem a temps que, durant la tornada dels Reis a casa seva, es facin realitat alguns dels desitjos que els heu demanat.

1 comentari

 1. i2 vng josep

  11 gen. 13
  23.30 h #

  Benvolguda Majestat:
  Ja fa un any que no ens havíem vist i veritablement ja ho estava desitjant. Cada any quan arriben aquestes dates em poso molt nerviós encara que ja sóc una mica gran, però no ho puc evitar! I, la veritat, tampoc ho he intentat, perquè m’agrada molt aquesta sensació que et dóna la il.lusió i que es manifesta amb pessigolles a l’estómac i que baixen cap a les cames.
  Bé doncs, deixem-nos de parlar de sensacions i entrem a tractar el tema que més ens preocupa que no és un altre que els desitjos.
  Semblaria molt egoista per la meva part si només demanés coses per a mi mateix, però aquest any, a més de demanar totes aquelles coses que es demanen d’una forma general com per eixemple, l’eradicació al món de, la fam, les guerres, la destrucció de la natura i del medi ambient, l’explotació dels nens, també li demano en la mesura del possible, que pugui trobar-me una feina que em permeti poder tenir una vida al més normal possible, que no sé jo si és més fácil aconseguir tot el demanat en primer lloc, que això de la feina.
  Amb la confiança de ser ben atés per vosté, li faig arribar una salutació.

  Josep.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula avaluació Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 diversitat lingüística emocions Espriu Estellés Fora de l'aula gramàtica Intermedi 1 Intermedi 3 jocs lectura lectures linguofília lleidetà llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia pràctiques lingüístiques riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sigues viu valencià vilanova