• El sentir de la ciutat

  Escrit per el 29 d'abril del 2013 a les 11:45 a: General, Vilanova, Voluntariat per la llengua

  S’acaba de presentar el blog El sentir de la ciutat; un projecte de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú que, a partir del recull d’ històries particulars diverses, mostra la riquesa de procedències dels vilanovins i vilanovines i la manera com han viscut la seva incorporació a la ciutat. En aquesta aventura hi va col·laborar també el Servei de Català proposant a alumnes, voluntaris i aprenents si hi volien participar.

  El resultat és un mosaic molt variat d’experiències vitals, la meitat de les quals són de persones vinculades als cursos de català o al Voluntariat per la llengua, que mostren un vincle amb la ciutat, la seva cultura i la seva gent que fa emocionar.

  Aquí teniu una de les històries que trobareu al blog, però us recomanem que també feu una ullada a les altres. Que escolteu les anècdotes dels nostres companys o excompanys d’aprenentatge lingüístic: l’Esther, el Jordi, la Mercè, la Carme, l’Ariel, l’Àngela, l’Olga, la Daniela, la Fabienne, la Naïma, la Rosa i l’Esther.

   

  Quina experiència vital us ha cridat més l’atenció? Voleu felicitar algú aprofitant aquest espai?

   

No hi ha comentaris

 1.  

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula avaluació Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 diversitat lingüística emocions Espriu Estellés Fora de l'aula gramàtica Intermedi 1 Intermedi 3 jocs lectura lectures linguofília lleidetà llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia pràctiques lingüístiques riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sigues viu valencià vilanova