• Quan seré gran

  Escrit per el 30 de Novembre del 2015 a les 10:18 a: Bàsic 1, Vilanova

  L’altre dia, a classe, vam escoltar la cançó Quan seré gran i vam omplir buits amb els noms dels oficis que anaven sortint. Ara teniu la cançó sencera i m’agradaria que us inventéssiu alguna estrofa més, amb l’ofici que vulgueu, per poder-la afegir a la lletra.

  Quanserégran

5 comentaris

 1. Concha Pérez

  02 Des 15
  14.12 h #

  Un sastre potser.
  Amb l’agulla i el didal,
  cuidant de no fer-me mal …

 2. Arturo Malaina

  02 Des 15
  22.19 h #

  Rellotger potser.
  El tic-tac-tic tot el temps,
  com que no m’agrada gens!

 3. nelida arater

  02 Des 15
  23.47 h #

  socorrista potser
  sempre alerta en banyador
  per la platja estic corrent
  i no em deté el vent

 4. Arturo Malaina

  03 Des 15
  12.14 h #

  Rellotger potser.
  El tic-tac-tic tot el temps,
  crec que no m’agrada gens!

  Corregeixo el meu comentari perquè no em convenç
  el “com que”.

 5. Soraya

  17 Des 15
  21.12 h #

  Astronauta potser
  Per veure l’univers
  Del revés
  Però dormir en l’aire
  Molt incòmode ha de ser

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Manolil: M’ha encantat aquest vídeo. Crec que el format en forma d’història amb les dues noies amb el...
 • I1 VNG Ana Lúcia: M’he quedat enamorada per aquest vídeo, ja que mostra llocs on cada racó del camí et convida...
 • I1 VNG Mercè Puig: Versió correcta del comentari: Hem sabut mostrar …
 • I1 VNG Rosa Maria Giner: M’encanta aquest film, el vaig veure fa temps per primera vegada i va ser font...
 • I1 VNG Oskar Alvaro: M’ha agradat molt, és un vídeo que mostra part de la diversitat d’alguns llocs...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català descripció dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 emocions Espriu Estellés expressió escrita feina Fora de l'aula gramàtica haiku Intermedi 1 Intermedi 3 lectura lectures linguofília llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sau Sigues viu viatges vilanova