• Benvinguda

  Acabeu d’obrir un nou CATàleg, el blog dels cursos del Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf, tal com us anuncia la capçalera de més amunt.

  A part de les informacions que publiquem a la pàgina web del CNL de l’Alt Penedès i el Garraf, hem pensat que era bo crear un espai que permetés la comunicació entre el professorat i l’alumnat dels cursos de català del CNL, de forma directa, viva i àgil.

  Aquest blog ofereix la possibilitat de penjar-hi textos llargs, articles d’opinió d’altres mitjans, àudios o vídeos que proposem com a exercicis de curs i que són difícils de portar a l’aula amb els mitjans actuals de què disposem. També hi trobareu propostes d’actes culturals, o les fitxes Fora de l’aula, que pretenen encoratjar-vos a utilitzar el català en contextos reals.

  Esperem que sigui un espai de comunicació i d’ús de la llengua, que complementi els altres mitjans pedagògics que fem servir a les classes. Ens agradaria, doncs, que les propostes i les reflexions que hi apareguin us semblin engrescadores i que, per tant, us despertin les ganes d’enviar-nos els vostres comentaris.

  Ben segur que, entre tots, farem més gruixut aquest CATàleg!

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Teresa: Jugar és una de les activitats inútils amb més beneficis associats. Ho dieu tots vosaltres en aquests...
 • C2VNGPILAR: Les cartes són un clàssic i jo també podria estar hores jugant en bona companyia, sobretot les tardes...
 • C2VNGELENA: Jo jugo poc, però m’agraden els jocs de taula, aquests que et pots divertir amb els amics i la...
 • CDVNGMARTAVALLS: A mi, diga’m clàssica però no hi ha res com jugar a cartes. Amb una bona companyia i un bon...
 • marga: Doncs, la veritat és que jugo poc. He de ser sincera, és una llàstima no tenir temps -o no saber buscar-lo-...

Núvol d'etiquetes

anunci Any de la paraula viva any paco candel aprendre llengua aula Bàsic 1 cançons CNL de l'Alt Penedès i el Garraf concurs contes CPNL cultura cultura popular cursos de català descripció dialectes Dia Mundial de la Poesia 2015 emocions Espriu Estellés expressió escrita feina Fora de l'aula gramàtica haiku Intermedi 1 Intermedi 3 lectura lectures linguofília llengua llengua i cultura música nadal paraules parlar Pau Casals poesia riquesa Sant Jordi Sant Pere de Ribes-Les Roquetes Sau Sigues viu viatges vilanova