Premis del concurs “A l’abril cada paraula val per mil” – 2019

 

  •   PRIMER PREMI:  els encertants entraran en un sorteig d’un cap de setmana a Mallorca per a dues persones.

 

  •   PREMIS DE PARTICIPACIÓ:

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat els enigmes però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar en el sorteig dels premis de participació:

. 3 Premis comerç de Vic: vals de 50 euros per gastar en un comerç de Vic que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

. 2 Premis comerç de Manlleu: vals de 50 euros per gastar en un comerç de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

. 2 Premis comerç de Torelló: vals de 50 euros per gastar en un comerç de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

. 1 Premi comerç de Centelles: val de 50 euros per gastar en un comerç de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

. 1 Premi comerç de les poblacions següents: les Masies de Voltregà, Muntanyola, Olost de Lluçanès, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Santa Eulàlia de Riuprimer, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Quirze de Besora, Taradell, Tona. Val de 50 euros per gastar en un comerç d’aquestes poblacions que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2019.

Els noms dels finalistes i els guanyadors es faran públics en aquest mateix blog.