Premis del concurs “A l’abril cada paraula val per mil”


PREMIS

CONSELL COMARCAL D’OSONA, ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS i COMERÇOS D’OSONA

 

  •   UN PRIMER PREMI:  els encertants entraran en un sorteig d’una nit de turisme rural a Osona per a dues persones (pensió completa).

 

  •   NOU PREMIS DE PARTICIPACIÓ:

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat les preguntes, però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar en el sorteig dels premis de participació:

. 3 Premis Vic Comerç: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laboradors de VicComerç que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

. 2 Premis comerç de Manlleu: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laboradors de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

. 2 Premis comerç de Torelló: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Torelló que hagin participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

. 1 Premi comerç de Centelles: val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

. 1 Premi comerç de les poblacions següents: Alpens,  Folgueroles, les Masies de Voltregà, Lluçà, Olost de Lluçanès, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Miquel de Balenyà, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló,  Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau. Val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador d’aquestes poblacions que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2022.

Els noms dels finalistes i els guanyadors es faran públics en aquest mateix blog.