Premis del concurs “A l’abril cada paraula val per mil”


PREMIS

CONSELL COMARCAL D’OSONA, ASSOCIACIONS DE COMERCIANTS i COMERÇOS D’OSONA

 

  •   UN PRIMER PREMI:  els encertants entraran en un sorteig d’un val de 200 euros per gastar en un establiment de Vic Comerç que hagi participat en la campanya

 

  •   SIS PREMIS DE PARTICIPACIÓ:

Les persones participants al concurs i les persones que hagin encertat les preguntes, però que no hagin sortit premiats en el primer premi podran entrar en el sorteig dels premis de participació:

.  2 Premis comerç de Vic: dos vals de 100 euros per gastar en dos comerços col·laboradors de Vic que hagin participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2023.

. 1 Premi comerç de Manlleu: val de 100 euros per gastar en un comerç col·laborador de Manlleu que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2023.

. 1 Premi comerç de Torelló: val de 100 euros per gastar en un comerç col·laborador de Torelló que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2023.

. 1 Premi comerç de Centelles: val de 100 euros per gastar en un comerç col·laborador de Centelles que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2023.

. 1 Premi comerç de les poblacions següents: Alpens,  Folgueroles, les Masies de Voltregà, Lluçà, Olost de Lluçanès, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Miquel de Balenyà, Sant Quirze de Besora, Sant Vicenç de Torelló,  Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau. Val de 50 euros per gastar en un comerç col·laborador d’aquestes poblacions que hagi participat en la campanya “A l’abril cada paraula val per mil” 2023.

Els noms dels finalistes i els guanyadors es faran públics en aquest mateix blog.