• 俳句 (/ˈhaɪ.kuː/)

    El haiku és una de les formes de poesia tradicional japonesa més conegudes. Es tracta d’una composició breu de 3 versos. La seva poètica es basa en la sorpresa i l’embadaliment que produeix al poeta la contemplació de la natura. 

    Els alumnes del curs Intermedi 1 van posar en joc les seves habilitats lingüístiques i van compondre uns haikus que ara tenim exposats a la delegació. Llegint-los es pot intuir que van buscar les paraules més maques que coneixen en català i les van ajuntar en uns bonics versos amb la intenció de transmetre una imatge o una sensació. 

    Escriure una poesia, per a la majoria, és una feina difícil fins i tot en la seva pròpia llengua materna. Que els aprenents hagin pogut compondre en una llengua que tot just estan aprenent és un bon exemple de l’esforç i l’interès que estan posant en l’aprenentatge del català. 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta