• Benvinguts a classe!

  Escrit per el 04 de Octubre del 2018 a les 15:20 a: General

  Us dono la benvinguda al curs de nivell superior C2 i a aquest blog, que vol ser un apèndix de l’aula. Aquí recordarem què hem fet a cada sessió, hi posarem els deures ;-), hi penjarem material complementari, hi enllaçarem webs de suport… En fi, que serà un nexe de comunicació entre tots els membres del grup. M’encantaria que hi participéssiu expressant dubtes, consultes, comentaris, suggeriments… La vostra presència dona sentit a aquest recurs que ens permet la tecnologia.

  Els objectius que fixa el Marc Comú Europeu de Referència (MECR) pel que fa al coneixement superior d’una llengua són aquests:

  1. Comprendre sense esforç pràcticament tot el que llegeixen o escolten.
  2. Resumir informació procedent de diferents fonts orals o escrites, reconstruir fets i arguments, i presentar-los d’una manera coherent.
  3. Expressar-se espontàniament, amb fluïdesa i precisió, distingint matisos subtils de significat fins i tot en les situacions més complexes.

  O sigui, que el que intentarem fer és potenciar i treballar les vostres habilitats comunicatives, orals i escrites.

  La metodologia que us proposo es fonamenta en la pràctica (reflexiva, detallada, contrastada) dels diferents tipus de text que haureu de produir a l’examen final, tant orals com escrits, juntament amb un repàs de gramàtica i ortografia.

  Utilitzarem múltiples materials i fonts per a la formació (la majoria  a Internet), a més d’un dossier temàtic (us el podeu descarregar aquí) , que ens farà de fil conductor per passar d’un tipus de text a un altre.

  A més a més, el nostre blog ens servirà per aglutinar els materials i donar-los coherència, per recordar el que s’ha explicat a classe i proposar el treball individual de cada setmana i com a canal de comunicació obert en tot moment entre nosaltres. Us animo, doncs, a aprendre llengua d’una manera diferent: llegint, escrivint, parlant i consultant materials molt diversos. Us animo, en definitiva, a esdevenir autosuficients en matèria lingüística, que no vol dir altra cosa que saber on cal anar per resoldre els dubtes de llengua que al llarg de tota la vida tindrem. Comença el viatge!

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>