• Classe 6, 15 de novembre de 2018

  Escrit per el 16 de Novembre del 2018 a les 12:23 a: text argumentatiu

  Vam començar la classe d’ahir fent alguns exercicis de repàs de la teoria treballada a classe, i tot seguit vam comentar alguns errors dels escrits que havíeu fet per deures, la qual cosa ens va portar a parlar de molts aspectes. Els podeu repassar a la pissarra que en va sorgir.

  Tot seguit vam anar a l’aula d’informàtica a fer una prova pilot de la Direcció General de Política Lingüística, però ens va fallar el sistema. Ja sé què va passar. No ho intenteu perquè ens falta una dada.

  Després d’una exposició oral molt interessant i molt interactiva -l’Aina ens va tenir pendents del que deia i intrigats tota l’estona-, vam posar en comú els mapes mentals que havíeu fet per deures: tots al·lucinants i plens d’idees (els penjaré a la prestatgeria d’aquest blog). Amb totes aquestes idees, heu de fer per DEURES un text argumentatiu explicant diferents opcions de vacances i decantant-vos per una de concreta explicant-ne els motius. Llegiu atentament les dues entrades anteriors dedicades al text argumentatiu.

  Us agraden els concursos? Dilluns 19 en comencen dos. Estigueu alerta!:

  Concurs de l’Optimot:  del 19 al 22 de novembre, una pregunta diària, amb motiu dels 10 anys d’Optimot.

  Concurs I tu, jugues en català?: del 19 al 30 de novembre, una pregunta diària.

  Que tingueu una bona setmana!

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>