• Classe 21, 28 de març de 2019

  Escrit per el 29 de Març del 2019 a les 23:00 a: pronoms relatius, text argumentatiu

  Dijous vam començar la classe amb una exposició oral molt dolça i la vam acabar amb una mica més de rock and roll!

  Entre una i l’altra vam practicar la part de gramàtica i lèxic amb exercicis i vam treballar força el pronoms relatius. Us he deixat el dossier a la nostra Classroom per als qui no vau poder venir. Us recomano que el feu TOT. No ho deixeu, ara que ho teniu fresc. Penseu que dijous a classe ja hi havíeu agafat la dinàmica i vèieu quan es podia posar EL QUE (aquell que / allò que) i quan era anatema posar-lo i havíem de posar AMB EL QUAL / AMB QUÈ (per exemple), perquè per sota hi havia un el qual, la qual…!

  Tot seguit, vam treballar 2 textos argumentatius: un a favor de les classes magistrals i l’altre en contra!

  Per DEURES, heu de fer:

  • Acabar tot el dossier de pronoms relatius
  • Fer un text de gramàtica i lèxic que us vaig repartir
  • Redactar un text argumentatiu defensant la vostra opinió sobre la pedagogia a les aules (classes magistrals, classes actives o alguna altra fórmula? Què en penseu?).

  Aquesta setmana us demano que treballeu molt. Dediqueu-hi unes quantes hores, que ens queda molt poc!

  La setmana que ve ens veiem a l’aula, com sempre, però l’altre dijous, l’11 d’abril, farem la classe a l’Institut Lluís Companys de Tordera (ens hi ha convidat en Carles!). Aprofitaré el canvi per passar-vos una prova mostra d’examen. De moment, ens veiem dijous 4 d’abril a la SAFA.

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>