• Classe 22, 4 d’abril de 2019

  Escrit per el 05 de Abril del 2019 a les 12:39 a: pronoms relatius, verb

  Esteu preparats? Dijous que ve, de 18.00 a 21.00 h,  farem una simulació d’examen a l’Institut Lluís Companys de Tordera.

  A la classe d’ahir vam corregir el test 6 de gramàtica i lèxic que us havia donat per deures. Per als qui no vau poder venir, les solucions són aquestes:

  Exercici 1: QUE/PERQUÈ/COM QUE/HI/ME N’/QUÈ/EN/PERÒ

  Exercici 2: CONVERTINT/CONFUSOS/FULLS DE MÀ O FULLETS/ALMENYS/ENVAEIXIN/CONSENTIMENT/PAGAMENT/TRÀNSIT.

  Seguidament, vam continuar treballant amb el dossier de pronoms relatius amb la intenció de consolidar coneixements.

  Tot seguit, vam començar a treballar la morfologia verbal. Podeu consultar els apunts molt resumits en aquest document que teniu a la prestatgeria d’aquest blog.

  Finalment, vam escoltar un àudio sobre la integració del moviment en la vida diària, que us penjaré a la nostra Classroom.

  Per DEURES:

  Feu un text argumentatiu intentant integrar els arguments de l’àudio dintre del vostre raonament, la vostra opinió personal. El text argumentatiu ha d’anar sobre:  Vida sana (hàbits saludables) i treball. És compatible una cosa i l’altra? Ens permet estar en forma la nostra activitat laboral, normalment sedentària? Com ho podem compaginar?

  Repasseu, estudieu el que anem fent, llegiu els comentaris que us faig en els escrits que us retorno… Ens veiem dijous a Tordera!

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>