• Classe 24, 25 d’abril de 2019

  Escrit per el 26 de Abril del 2019 a les 14:55 a: General

  Estem en ple entrenament final del curs. La prova pilot de l’altre dia i el calendari ens ho han fet ben palès. El fet d’haver entrat en contacte amb els exercicis que us trobareu el dia de l’examen en una situació extrema de temps ens dona pistes de com ha de ser aquesta preparació.

  Em permeto de recomanar-vos que:

  • Agafeu tots els escrits que us he corregit i que us els estudieu a fons per mirar de resoldre tots els aspectes treballats de manera individual, tant d’estructura com de forma (ortografia, morfosintaxi…).
  • Repasseu tots els aspectes comentats a classe que, a hores d’ara, ja us són molt familiars de tantes vegades que han sortit, sobretot els punts estrella: puntuació, preposicions…
  • Llegiu una mica cada dia. Intensifiqueu aquesta activitat ara que s’acosta l’examen. Sobretot, llegiu alguna cosa que us agradi: una crònica d’esports, una recepta de cuina, un article d’opinió :-), una novel·la …. Alguna cosa que no us faci pensar que esteu estudiant i que us sigui plaent. I feu-ho cada dia. Penseu que l’eficàcia del remei rau en la combinació de la constància de la teràpia i el plaer que s’obté practicant-la :-).

  Per DEURES:

  1. Escriviu un article d’opinió d’unes 350 paraules adreçat a un públic no expert sobre les dietes (us he penjat a la Classroom els dos textos de referència que heu d’utilitzar per escriure’l per als qui no vau poder venir a classe). El text ha de contenir:
   – Una descripció de la varietat de dietes i productes que s’hi relacionen
   – Un raonament sòlidament argumentat del vostre punt de vista.
  2. Feu el text de gramàtica i lèxic que també trobareu penjat a la Classroom.

  Ens veiem dijous dia 2 de maig després d’haver descansat molt el dia 1!

No hi ha comentaris

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>