• Justificació

  Imatge demicaenmica

   

  De mica en mica s’omple la pica…

  La llengua ens ha dotat de diverses expressions que assenyalen la importància de fer la feina de cada dia amb constància i força de voluntat. Fixa’t que diem que la pluja fina fa saó, que de gota en gota s’omple la bóta o que, de mica en mica, s’omple la pica… Aquesta actitud és imprescindible quan ens enfrontem a tasques tan complexes com aquesta: dotar-nos de la capacitat de fer servir la llengua catalana amb competència, seguretat i correcció, tant oralment com per escrit en les situacions més quotidianes i en les més formals. Fixa’t que en un any hem de fer el que els infants assoleixen durant uns quants cicles educatius! Si ens ho proposem -i ens hi posem des del principi- segur que ens en sortirem. Així ho espero!

4 comentaris

 1. Ruby Piedrahita M

  15 oct. 13
  17:13 #

  Bona tarda Ramón,

  Gràcies per la teva benvinguda. Et felicito per el teu bloc .

 2. ramonfont

  16 oct. 13
  9:01 #

  Gràcies Ruby. Jo et felicito a tu, la primera a participar al blog. Espero que a poc a poc esdevingui una via de comunicació activa.

 3. Juan Carlos

  16 oct. 13
  18:53 #

  Hola, ara hi he pogut entrar !!!, ja sè com s’arriba al “bloc” i a fer comentaris. Pens-ho igual que Ruby, felicitats per com tens preparat el curs, es nota que tens molta experiéncie.
  M’estic allargan per que valoris la meva ortografía, etc..( no tinc activat el traductor i de ben segur qu’es fa veure ).
  Gràcies per la teva atenció i fins demà.
  Salutacions.

 4. ramonfont

  17 oct. 13
  0:37 #

  Que bé, Juan Carlos! Benvingut! Ah! i no pateixis. Aquí no “valorarem l’ortografia”, com dius tu. El que importa són les idees, els desitjos, els sentiments que vulgueu comunicar. De l’ortografia, ja ens en cuidarem a classe.