• Benvinguts!

    demicaenmica és el bloc del curs de nivell intermedi de Molins de Rei. Si has arribat aquí, segur que t’hi has inscrit i acabes de començar el curs. D’entrada, vull que sàpigues alguna cosa del teu/nostre grup: jo en seré el professor. Em dic Ramon Font. Treballo a Molins de Rei des de fa una pila d’anys… des del segle XX! Amb el temps, tant el perfil dels aprenents com la metodologia del curs ha anat evolucionant, i ara disposem de recursos -això que anomenem noves tecnologies, per exemple- que fa un temps no ens hauríem ni imaginat.

    Amb tu i la resta de companys, mirarem de treure tot el suc al curs: 120 hores lectives, a més de les que hi hauràs de dedicar a casa, amb el treball individual, imprescindible, al llarg de tot el curs. Aquest bloc vol arribar a ser una eina complementària, on puguis trobar-hi fàcilment aquelles dades i continguts que et calguin.

    Però encara té un altre avantatge: permet el treball en cooperació; en qualsevol moment podràs enviar-hi un comentari que jo mateix o qualsevol company de classe podrà respondre, o demanar i oferir el punt de vista a un company o a tot el grup… Veus si en podem treure de profit d’una eina com aquesta?

    Espero, doncs, que a partir d’ara mateix, a més el demicaenmica, sigui una nova i potent eina de treball!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.